Φορτηγό δώρισε στον Δήμο Μεγανησίου ο Ριμπολόβλεφ

ribo

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του δήμου:

«Κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου Παύλου Δάγλα, η εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε, ιδιοκτησίας του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προέβει στη δωρεά ενός φορτηγού οχήματος μάρκας NISSAN CABSTAR, το οποίο ενδύκνειται για την μεταφορά βαρέων αντικειμένων.»

Καλοδεχούμενο και καλοτάξιδο το δώρο του μεγιστάνα του Σκορπιού, ελπίζουμε να είναι η αρχή μιάς ειλικρινέστερης σχέσης χωρίς «εκπτώσεις» στο αναφαίρετο δικαίωμα των ψαράδων μας και των τουριστών μας ν’ απολαμβάνουν ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε παράκτιο σημείο του πανέμορφου δήμου μας.

Πηγή meganisinews.eu

*****

(Και το δικό μας σχόλιο:

Διακονιάρης?

Ομολογούμε πως εκείνο το “κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου…” μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Και όσο σφαιρικά κι αν το εξετάσαμε, επειδή αποκλείουμε υπαινίσσεται την πιθανότητα να είναι προϊόν κάποιας ανταπόδοσης ή συναλλαγής, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σημαίνει απλά την παράκληση του Δημάρχου προς τους εκπροσώπους του μεγιστάνα. Όμως αυτό στην καθομιλουμένη της Λευκάδας λέγεται “διακονιά” κι αυτός που την κάνει “διακονιάρης“. Και δεν ξέρω κατά πόσο οι περήφανοι Μεγανησιώτες νοιώθουν όμορφα να έχουν έναν δήμαρχο διακονιάρη…

Φαίνεται όμως πως ο αιρετός ζήλεψε την δόξα κάποιων πρώην αιρετών του δήμου Λευκάδας κι είπε να τους μοιάσει…)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *