Η Νέα Χορωδία στην εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η Νέα Χορωδία στην εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

1964

Λευκάδα  27-03-2018

                                                                 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα παραστάσεων στην εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821 που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του Παραρτήματος «Ενωμένη Ρωμιοσύνη» Νομού Λευκάδας, το Σάββατο 24-03-2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου-3ου Δημοτικού Σχολείου στην πόλη της Λευκάδας και η οποία περιλάμβανε ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων και παραδοσιακούς χορούς.

Το χορευτικό τμήμα παραστάσεων της Νέας Χορωδίας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία και την Θράκη και κέρδισε επάξια το χειροκρότημα του κόσμου.

Η πρόεδρος του Ομίλου μας κα Πολίτη Βασιλική ευχαρίστησε στην ομιλία της εκ μέρους του Δ.Σ. τους οργανωτές της εκδήλωσης για την τιμητική πρόσκληση, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο νόημα των χαρμόσυνων γεγονότων του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επανάστασης των ηρώων του 1821 που μας γεμίζουν ελπίδα και πίστη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελεί το σωματείο της «Ενωμένης Ρωμιοσύνης».

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων.

Ευχαριστούμε θερμά τις χορεύτριες, τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο του Ομίλου μας κ. Βασίλη Μπίτση για την άψογη χορευτική παρουσίαση, τους μουσικούς κ. Στέλιο Ζαβιτσάνο, κ. Αυγουστίνο Καραβία και κ. Κων/νο Αρματά που συνόδεψαν ορχηστρικά το χορευτικό μας καθώς και τον κ. Ξενοφώντα Μικρώνη και την κα Βαρβάρα Μάλλιου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.

 

                                                                               Από  το  Δ.Σ.

          

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *