Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό!

Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό!

Η μουσική παράσταση της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας που έχει καθιερωθεί να γίνεται στην πρεμιέρα των Γιορτών Λόγου και Τέχνης όλων των τελευταίων χρόνων, αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς και ποιότητας. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή το βράδυ, που το αρχαιότερο πολιτιστικό σωματείο της Λευκάδας (και το δεύτερο αρχαιότερο του είδους πανελλαδικά) καθήλωσε τους θεατές στο Ανοιχτό Θέατρο, παίζοντας υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Κώστα Μεσσήνη γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, τα οποία ερμήνευαν δυο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Η Νίνα Λοτσάρη κι ο Παναγιώτης Πετράκος.

Φυσικό λοιπόν ήταν που τόσο κατά την διάρκεια όσο και στο τέλος της παράστασης οι θεατές χάρισαν απλόχερα το χειροκρότημά τους στους συντελεστές της ξεχωριστής αυτής παράστασης… Μπράβο και του χρόνου!

(Οι φωτο είναι απ΄το fb του Φίλιππου Μελά)

Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό! Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό! Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό! Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό! Μαγευτική η παράσταση της Φιλαρμονικής στο Ανοιχτό!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *