Επιτυχημένη και πανέμορφη η σημερινή παιδική καρναβαλική παρέλαση στην Λευκάδα!

Με μεγάλη επιτυχία κι έναν υπέροχο καιρό -που τίποτε δεν θύμιζε απ΄τις βροχές της Κυριακής- έγινε σήμερα η (εξ αναβολής) παιδική Καρναβαλική παρέλαση με συμμετοχή των σχολείων του Δήμου Λευκάδας και της Πλαγιάς! Επικεφαλής ήταν ο Καρνάβαλος εποχούμενος στο γνωστό κίτρινο τραινάκι. Ακολουθούσαν τα σχολεία και η πομπή έκλεινε με το ειδικό σχολείο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που χειροκροτήθηκε ακόμα περισσότερο…

Όμορφες έως και ευρηματικές οι στολές των μαθητών, έδωσαν ένα υπέροχο χρώμα στην εκδήλωση που ήρθε κι έδεσε με τον πληθωρικό και μπριόζο παρουσιαστη Νίκο Βερύκιο που ντυμένος κλόουν για την περίσταση, ξεπέρασε τον γνωστό καλό εαυτό του! Έτσι πιγκουίνοι, διαβολάκια, ινδιάνοι, καουμπόηδες, δύτες και άλλοι παρέλασαν κατά μήκος της κεντρικής αγοράς εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα γονέων, παππούδων και λοιπών θεατών, που τα παρακολουθούσαν και τα καμάρωναν ένθεν κακείθεν του πεζόδρομου!

Οι σχηματισμοί κατέληγαν στην παραλία όπου διαλύονταν, κι ένα μέρος τους πήγαινε σπίτι ενώ ένα άλλο, συνήθως το μεγαλύτερο, επέστρεφε στην κεντρική πλατεία όπου τα περίμεναν παιχνίδια, κεράσματα, μαγικά κόλπα και γενικότερα ένα πατάρι γεμάτο με απρόοπτα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, παιδιά, δασκάλους, γονείς, θεατές και βέβαια στον υπέροχο παρουσιαστή Νίκο και στους βοηθούς του και χρόνια πολλά σ΄όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *