Ο Άη-Βασίλης κατέφθασε με πρώτη στάση στην Νικιάνα!

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%b7dsc_0032

Κάπως νωρίτερα έφθασε φέτος ο Αη Βασίλης στο νησί μας και για πρώτη στάση του επέλεξε την Νικιάνα. Θέλετε γιατί του άρεσαν οι άνθρωποι εκεί, που αντί να τσακώνονται όπως αλλού τα βρίσκουν μεταξύ τους και συνεργάστηκαν άψογα για τον στολισμό του χωριού τους, θέλετε γιατί τα παιδάκια της Νικιάνας που του έστειλαν γράμματα και του το ζήτησαν τον συγκίνησαν, αποφάσισε να τους κάνει το χατήρι και ειδοποίησε πως Πέμπτη το βράδυ θα φθάσει κοντά τους.

Το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ έμαθε για την απόφαση αυτή του Αγίου και πήγε εκεί για να τον περιμένει  μαζί με τα παιδάκια, οπότε δείτε την συνέχεια στο φωτορομάντσο και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί:

1dsc_0004

Πέμπτη βραδάκι και κάτοικοι (και τα παιδιά) της Νικιάνας περιμένουν την άφιξη του Άη Βασίλη, με πρωτοστάτη βέβαια τον πρόεδρο!

                                                                 2dsc_0006Ώσπου ξαφνικά, μια ομοβροντία βεγγαλικών αναγγέλλει την μεγάλη άφιξη!…

3dsc_0007Και να που ο Άγιος καταφθάνει, όχι με έλκηθρο, αλλά με …φορτηγάκι!. Γιατί,  όπως μας είπαν αυτοί που τον έφεραν, το έλκυθρό του χάλασε στο Κάστρο, λίγο πριν περάσει την πλωτή γέφυρα.

(Εμείς πάντων κάνοντας ρεπορτάζ μάθαμε άλλα πράγματα: Πως δηλαδή οι τάραντοι έκαναν στάση εργασίας επειδή έκαναν πολλά χιλιόμετρα, κι ο Άγιος που βιάζονταν -γιατί ήξερε πως τον περίμεναν πολλά παιδιά- τους άφησε εκεί να ξεκουραστούν, έκανε ωτο-στοπ στο φορτηγάκι και νάτος!)                                                                         4dsc_0013Τον υποδέχεται ο πρόεδρος και κρατώντας το τσουβάλι με τα δώρα προχωρεί για το καφέ του Ματσούκα… 

5dsc_0036Και πιάνει αμέσως δουλειά μοιράζοντας στα παιδάκια δώρα κι ευχές!

6dsc_0031Πανευτυχή τα παδιά παίρνουν το δώρο τους ενώ η κυρά Κατερίνα βοηθά τον Άγιο στο μοίρασμά τους…

7dsc_0085

Κι ύστερα ακολουθεί η …επίθεση στον μπουφέ με τις λιχουδιές που έφτιαξαν οι γυναίκες του συλλόγου “οι Σκάροι” για να γίνει στ΄ αλήθεια  χορταστική η βραδιά. Χρόνια Πολλά σ΄όλους, και του Χρόνου!

*******

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *