Μάγεψε ο “Ερωτόκριτος” του κάστρου της Αγίας Μαύρας

1ΕΡ20

Στό κάστρο της Αγίας Μαύρας έσμιξαν το Σάββατο (30-7-2016) το βράδυ το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων με την Ομάδα Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη, σε μια θεατροχορευτική παράσταση που εντυπωσίασε τους πολλούς θεατές που την παρακολούθησαν.

2ΕΡ24

Η παράσταση εμπνευσμένη από το γνωστό έργο “Ερωτόκριτος” του Βιτσέντζου Κορνάρου, είχε σαν πρωταγωνιστές της στον ρόλο του Ερωτόκριτου τον Δημήτρη Κοψιδά και της Αρετούσας την Μυρτώ Ρεκατσίνα που εντυπωσίασαν με τις αέρινες κινήσεις και το ταλέντο τους στον χορό!

3ΕΡ22

Η μουσική επένδυση της παράστασης ήταν πολύ επιτυχημένη και τα κοστούμια στο σύνολό τους άριστα.

Για την επιτυχία της παράστασης μόχθησαν συνολικά πάνω από 70 άτομα. Και όλοι τους έβαλαν το μικρό τους λιθαράκι για να χτιστεί η σπουδαία αυτή επιτυχία, σ΄ένα τόλμημα τέχνης, δύσκολο κι απαιτητικό! Γι αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ΄όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Η επιλογή του Κάστρου της Αγίας Μαύρας σαν χώρος διενέργειας μιας παράστασης αυτού του είδους αποδείχτηκε πολύ επιτυχής, κυρίως λόγω της σύνδεσής του με το παρελθόν και της αποκοπής που προσφέρει στον θεατή από το σήμερα! Ίσως μάλιστα θάπρεπε να το ξανασκεφθούν -όπως παλιά- οι αρμόδιοι, σαν τον πλέον κατάλληλο χώρο, για πολλών ειδών πολιτιστικές δράσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *