Το Γηροκομείο Λευκάδας έκοψε την πίτα του!

1 ΑΡΧΙΚ.

Αθρόα ήταν χθές το βράδυ (Δευτέρα 3-1-2016) η προσέλευση του κόσμου στην Φιλανθρωπική Γιορτή του Γηροκομείου Λευκάδας που έγινε στο “κτήμα Γαρδέλη” στο Νυδρί. Στην εκδήλωση έγινε και η κοπή της πίτας του Ιδρύματος απ΄ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλο, όπως άλλωστε γίνεται όλα τα τελευταία χρόνια. Παρόντες  ήταν οι περισσότεροι ιερωμένοι της Ιεράς μας Μητρόπολης και από πλευράς “πολιτικών επισήμων” μόνον ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς(!) αφού όλοι οι επίσημοι της Αυτοδιοίκησης Λευκάδας, για πρώτη φορά,  έκαναν αίσθηση δια της …απουσίας τους!

Είναι φανερό πως οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αργούν ακόμη…

Πάντως παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος των ενοικιαζομένων δωματίων και πιθανόν κι άλλοι διακριτοί συμπολίτες μας, που ενδεχομένως μας διαφεύγουν…

Όμως ας επανέλθουμε στα ουσιώδη της εκδήλωσης:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την πίτα του Ιδρύματος, μίλησε για το έργο που γίνεται εκεί και για την ανάγκη στήριξης που υπάρχει, ενώ τίμησε τον εκπρόσωπο και διευθυντή του σούπερ μάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος” για την αρωγή του στο Γηροκομείο και τον ιδιοκτήτη του κτήματος Γαρδέλη κ. Σ. Σκληρό για την για μια ακόμη φορά δωρεάν παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης.

2.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την πίτα…

3

…μίλησε γι αυτό…

4

…και βράβευσε τους (πάνω και κάτω φωτογραφία) αρωγούς του!

5

Στην συνέχεια ο κόσμος απόλαυσε τον πλουσιότατο μπουφέ και διασκέδασε μέχρι αργά χορεύοντας υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας, ενώ υπήρξε και πλούσια λεχειοφόρος αγορά με σημαντικά δώρα, τα έσοδα της οποίας πήγαν επίσης στην ενίσχυση του Ιδρύματος.

Και του χρόνου!…

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Μάριου Γαζή απ΄την εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *