Ο τερματισμός στον αγώνα των 23 χλμ.

αρχική

Επιλέξαμε να κάνουμε ξεχωριστή ανάρτηση με φωτογραφίες του τερματισμού όλων (ελπίζουμε) των αθλητών που τερμάτισαν αφενός γιατί -έχοντας κάποτε αγωνιστεί- πιστεύουμε πως αποτελεί την κορυφαία στιγμή του κάθε δρομέα και αφετέρου για την δική μας τεχνική διευκόλυνση, αφού ο όγκος των φωτογραφιών είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Στο πρώτο μέρος (Α΄) λοιπόν, φαίνεται ο τερματισμός των 61 πρώτων δρομέων και ο χρόνος τους στο ηλεκτρονικό χρομόμετρο και ως εκ τούτου οι φωτογραφίες είναι τοποθετημένες με την σειρά που τερμάτισαν οι δρομείς που έκαναν χρόνο κάτω από 3 ώρες 18 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. (Το χρονικό αυτό όριο είναι εντελώς τυχαίο και μας προέκυψε καθαρά από τεχνικούς λόγους, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως όσοι τερμάτισαν πέρα απ΄αυτό δεν πέτυχαν έναν πολύ σπουδαίο άθλο). Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν δυο φωτογραφίες ανά δρομέα: Μία όταν πλησιάζει στον τερματισμό (για να φαίνεται το χρονόμετρο) και μια λίγα μέτρα μετά για να φαίνεται καλύτερα ο ίδιος…

Στο δεύτερο μέρος (Β΄), φαίνεται ο τερματισμός όσων έφεραν χρόνο μεγαλύτερο απ΄το παραπάνω όριο, πλην όμως έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε να τοποθετηθούν κι αυτών οι φωτογραφίες με την σειρά που τερμάτισαν.

Α΄Μέρος

Β΄Μέρος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *