Πολλές κι ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις των Συλλόγων σήμερα

γιορτή μελιού 2

Πάρα πολλές κι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφοροι σύλλογοι σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου 2015. Κλιμακωτός όμως είναι κι ό προϋπολογισμός που θα πρέπει να υπολογίσει κανείς προκειμένου να τις απολαύσει.

Ας τις δούμε λοιπόν:

Γιορτή μελιού το απόγευμα στο Δράγανο ακολουθούμενη από λαϊκή μουσική βραδιά αργότερα το βράδυ. Κατά την διάρκεια της γιορτής (ή φεστιβάλ) μελιού θα υπάρξει ενημέρωση για τις δράσεις της μελισσοκομίας, έκθεση, Μελοκεράσματα και η λαϊκή βραδιά με το μουσικό συγκρότημα του Φώντα Σταματέλου και τις φωνές της Αναστασίας Ζακυνθινού του Διονύση Σκλαβενίτη και του Βαλεντίνου Σταματέλου. Είσοδος ελεύθερη

————————————

γιορτή κρασιού

Γιορτή κρασιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών “ο Φωτεινός” απόψε το βράδυ στην πλατεία του Φρυά Σφακιωτών, με ζωντανή μουσική και είσοδο ελεύθερη.

————————————-

συνεβολ

Μεγάλο Πανηγύρι με σουβλάκια, μπύρες και μουσική από ζωντανή ορχήστρα του ΣΥΝΕΒΟΛ (Σύλλογος Ν. Βοριοηπειρωτών Λευκάδας) στο προαύλιο του 1ου Λυκείου (στις Αλυκές), με πολύ χαμηλές τιμές. Έναρξη 21:00.

——————————–

Αρβανιτάκη Ελευθ.

Και για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, στην γειτονική Πρέβεζα απόψε είναι η εκδήλωση της χρονιάς για την Δυτική Ελλάδα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη με νέα και παλιά τραγούδια!

Μετά από μια σειρά συναυλιών που δίνει στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας στις 8 Αυγούστου 2015, καλεσμένη από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Λούπα, το PrevezaPosto και τον Σύλλογο Φίλων Ελληνικού και Παραδοσιακού τραγουδιού «Λύραυλος» .
Όσοι θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή συναυλία του καλοκαιριού, καθώς αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα τα εισιτήρια, θα είναι σαν να ζουν ένα όνειρο.

Η μαγική φωνή της Ελευθερίας που θα συνοδεύεται από κορυφαίους μουσικούς, ανάμεσά τους και ο Πρεβεζάνος Γιάννης Κιριμκιρίδης, σε ανεβάζει στα ουράνια μόνο που το σκίρτημα σε κάνει να ξέρεις ότι πατάς στη γη. Το ένα τραγούδι είναι σαν να γεννάει το άλλο και σιγοτραγουδάς όσα έχεις ζήσει και έχεις αγαπήσει.

9 + 1 λόγοι να δούμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη:
– γιατί το καλοκαίρι θέλει μουσική και συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους
– για το νέο άλμπουμ, τα νέα τραγούδια
– για τις εκπλήξεις κάθε βραδιάς
– για το “μη με φωνάξεις”
– γιατί η μπάντα σκίζει
– για τη συντροφιά “στα βράδια μας τα εργένικα”
– για την πίστη ότι είναι “δυνατά τ’ αδύνατα”
– γιατί “ό,τι κι αν γίνει ένα να λες πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές”
– γιατί “με το ίδιο μακό” θα τραγουδάμε όλοι μαζι
– γιατί “δεύτερη ζωή δεν έχει”
…. και για τόσα κι άλλα τόσα…

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και καλή σας διασκέδαση!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *