Το Επιμελητήριο Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

αρχική

Ρεπορτάζ: Ν. ΓΑΖΗΣ

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, το Επιμελητήριο της Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αργά το απόγευμα της Κυριακής 1-2-2015. Η αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στην Νότια παραλία, ήταν γεμάτη από προσκεκλημένους, επαγγεματίες της Λευκάδας αλλά και πολιτικά πρόσωπα, που είχαν την ευκαιρία ν΄ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν χαλαρά μετά και την ένταση των πρόσφατων εκλογών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες για την περίσταση ευχές, είχε την ευκαιρία να εκθέσει στους παρευρισκόμενους τις ενέργειες που έγιναν κατά τον περασμένο χρόνο και κυρίως τις στοχευμένες προσπάθειες που σκοπό είχαν την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την αύξηση του τουριστικού προϊόντος στον τόπο μας και την πολυεπίπεδη αρωγή του Επιμελητηρίου πρός τους επαγγελματίες-μέλη του. Αναφέρθηκε επίσης στις επιτυχημένες προσπάθειες, που είχαν σαν αποτέλεσμα την δρομολόγηση τσάρτερ Βενετίας – Ακτίου, την επαναλειτουργία της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – Αθήνα με την Ετζίαν και τον προγραμματισμό προσέγγισης στη Λευκάδα (στο Νυδρί) μεγάλου κρουαζιερόπλοιου για το 2015.

Χαιρετισμό και τις ευχές τους απηύθυναν ο βουλευτής Λευκάδας κ. Γρηγόρης, ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Δάγλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γατζίας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας κ. Μανωλίτσης. Εκτός απ΄ αυτούς, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι με την Ν. Δημοκρατία κ.κ. Καββαδάς και Μελάς καθώς και ο πρώην βουλευτής κ. Σολδάτος.

Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες Παναγιώτης Ζαβιτσάνος και Αθανάσιος Κοσμάς.

Εκτός της πίτας υπήρχε και πλούσιος μπουφές με καφέ, βουτήματα κι αναψυκτικά.

Και του χρόνου!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *