Οι Βορειοηπειρώτες έκοψαν την πίτα τους και το γλέντησαν

αρχική

Στο κτήμα Γαζή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Νομού Λευκάδας το  Σάββατο (31-1-2015) το βράδυ. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου τους ήταν και φέτος πιστοί στο ετήσιο αντάμωμά τους κι έτσι από νωρίς γέμισε η μεγάλη αυτή αίθουσα.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ευλόγησαν ο ηγούμενος της Μονής Φανερωμένης π. Νικηφόρος Ασπρογέρακας και ο εφημέριος της Κατούνας π. Βασίλειος Κακλαμάνης, ενώ σε ρόλο οικοδεσπότη ήταν οι αεικίνητοι πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε με επιτυχία η ορχήστρα του Λευτέρη Γκιώκα ενώ το φολκλόρ της βραδιάς περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς της Β. Ηπείρου απ’ το χορευτικό του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών αλλά και Λευκαδίτικους χορούς από ένα μίνι χορευτικό του Ορφέα Λευκάδας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση -εκτός του προέδρου του Συλλόγου- απηύθυναν οι προαναφερόμενοι ιερωμένοι, ο βουλευτής Λευκάδας, ο δήμαρχος Λευκάδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών του Νομού Λευκάδας.

Τελικά ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία διασκέδασαν οι Βορειοηπειτώτες κι οι Λευκαδίτες φίλοι τους. Και του χρόνου!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Ν. ΓΑΖΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *