Σχολικός εκφοβισμός-Ασφαλής χρήση Διαδικτύου

Σχολικός εκφοβισμός Ασφαλής χρήση Διαδικτύου

Το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας ενημέρωσε τα Δημοτικά Σχολεία για τον σχολικό εκφοβισμό (bulling) και την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Το Τμήμα Ασαφαλείας Λευκάδας σας ενημερώνει οτι  οι κάτωθι αστυνομικοί Ανθ/μος ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Ανθ/μος ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Αρχ/κας ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ, Αρχ/κας ΨΑΡΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ , στα πλαίσια συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων , παρουσίασαν στο 1ο,-2ο,3ο και 4ο Δημοτικό σχολείο Λευκάδας εκπαιδευτική ενημέρωση πάνω στα επίκαιρα και σημαντικά θέματα του Σχολικού εκφοβισμού (bullying) και της Ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο. Οι παρουσιάσεις είχαν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον στους μικρούς μαθητές αφού τέθηκαν αρκετές ερωτήσεις πάνω σε αντίστοιχα φαινόμενα.

Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις των σχολείων  για τη συνεργασία καθώς και τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Τμ. Καινοτόμων Δράσεων και την Υποδ/νση Προστασίας Ανηλίκων και την Α/Β ΜΠΟΒΙΑΤΣΗ ΕΛΕΝΑ για το υλικό και τα χρήσιμα στατιστικά  στοιχεία της παρουσίασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *