11 συλλήψεις στην Λευκάδα κατά το τελευταίο 24ωρο

11 συλλήψεις στην Λευκάδα κατά το τελευταίο 24ωρο

Εκτεταμένοι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο για την πρόληψη της παραβατικότητας, στα νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν από την Παρασκευή (27-04-2018) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο (28-04-2018), διαδοχικούς ελέγχους για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται, με κλοπές και διαρρήξεις, την οδική ασφάλεια, την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι έλεγχοι είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά (63) άτομα, (43 ημεδαποί και 20 αλλοδαποί), να ελεγχθούν (569) οχήματα και (663) άτομα και να βεβαιωθούν (266) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και (20) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, στη Ζάκυνθο πραγματοποιήθηκαν συνολικά (25) συλλήψεις, στην Κέρκυρα (18) συλλήψεις, στη Λευκάδα (11) και στην Κεφαλονιά (9).

Ενδεικτικά από τις συλλήψεις ξεχωρίζουν:

(3) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
(2) για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα όπλα
(6) για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς
(30) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών ενεργειών βεβαιώθηκαν συνολικά (226) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τις οποίες ενδεικτικά ξεχωρίζουν:

(15) για μέθη
(19) για ταχύτητα
(4) για ζώνη ασφαλείας
(13) για προστατευτικό κράνος
(9) για χρήση κινητού τηλεφώνου
(5) για ανασφάλιστα οχήματα
(5) για ΚΤΕΟ

Τέλος βεβαιώθηκαν ακόμη (20) παραβάσεις που σχετίζονται με την λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφορούσαν τη στέρηση βιβλιαρίων υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *