Λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για το Επιμελητήριο

Λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για το Επιμελητήριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  

 

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας υπενθυμίζει στα μέλη του φορέα ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 π.μ έως 18:00 μ.μ στα γραφεία του Επιμελητηρίου  (Γολέμη 5-7, 2ος Όροφος – Αίθουσα Εκδηλώσεων ), επισημαίνει τα εξής:

  • Μέχρι και την 3-11-2017 (30 ημέρες πριν τις εκλογές) , ημέρα Παρασκευή και συγκεκριμένα από τις 08.30 έως και τις 15.00, το πρωτόκολλο της Εκλογικής Επιτροπής θα δέχεται τις αιτήσεις υποψηφιότητας από τους Επικεφαλής  των Συνδυασμών των υποψηφίων συμβούλων .

           Υποψηφιότητες που για οποιαδήποτε λόγο κατατίθενται μετά την ανωτέρω προθεσμία απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Οι αιτήσεις περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, επάγγελμα, την επιχείρηση από την οποία ο υποψήφιος αντλεί το δικαίωμα να είναι εκλογέας και εκλόγιμος, το συνδυασμό στο οποίο μετέχει ο υποψήφιος και τα στοιχεία του επικεφαλής του συνδυασμού, με αίτηση του οποίου υποβάλλονται οι υποψηφιότητες  των υπολοίπων στην εκλογική επιτροπή. 

          Η αίτηση επίσης περιλαμβάνει επίσης τον τίτλο του συνδυασμού, ο οποίος μπορεί να είναι όνομα ή σύντομη φράση που να μην αντιβαίνει στο νόμο ή στα χρηστά ήθη.  Δεν ανακηρύσσεται υποψήφιος όποιος περιλαμβάνεται σε περισσότερα από ένα ψηφοδέλτια συνδυασμών υποψηφίων (αρ. 7 π.δ. 372/1992 ως ισχύει).

Η Εκλογική Επιτροπή

του Επιμελητηρίου Λευκάδας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *