Η φωτο της ημέρας: Η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από 15 λεπτά (στις 21:55΄)

1dsc05822

Αυτές οι (τέσσερις) φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από 15 λεπτά (δηλαδή στις 21:55 της 12ης Δεκεμβρίου 2016) και είναι από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας. Όλες τραβήχτηκαν σε διάρκεια ενός λεπτού, κατά την ώρα που μιλούσε η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κα Μαριάννα Καρφάκη στην συζήτηση του 6ου θέματος της Ημερησίας Διάταξης για τα Ιχθυοτροφεία (ιβάρια) Λευκάδας.

Παρακολουθείστε παρακαλώ τους παρόντες στα έδρανα. Στην πάνω φωτογραφία, στην πτέρυγα της αντιπολίτευσης και από αριστερά προς τα δεξιά, κάθονται οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι: Καββαδάς Θωμάς, Γρηγόρης Κωνσταντίνος, (παρεμβάλλεται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σ. Σκιαδαρέσης), Ζουριδάκης Ευτύχιος, Κατωπόδη Ευανθία, Γρηγόρη Ασπασία, Καρφάκη Μαριάννα (η ομιλούσα) και Βικέντιος Νικόλαος. Σύνολο δημ. συμβούλων 7.

2dsc05824

Στην δεύτερη φωτογραφία, στην υπερυψωμένη πτέρυγα της δημοτικής Αρχής κάθεται μόνος του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Σύνολο: 1.

3dsc05820

Στην τρίτη φωτογραφία των εδράνων της δημαρχιακής παράταξης κάθονται από αριστερά προς τα δεξιά (ο κ. Καλός Χαράλαμπος υποψήφιος σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κάθισε εκεί για να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο σε παρέμβασή του) και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημαρχιακής παράταξης κ.κ. Γαρύφαλλος Δημήτριος και Βλάχος Κωνσταντίνος. Σύνολο δημ. συμβούλων: 2

4dsc05821

Την τέταρτη φωτογραφία απλά την παραθέτουμε, επειδή σ΄αυτή διακρίνεται αρκετά καλύτερα ο κ. Καλός Χαράλαμπος, (προς άρση κάθε αμφιβολίας εξ αιτίας της θολερότητας της προηγουμένης).

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κανένας δικός μας σχολιασμός για τον σεβασμό που δείχνει ο δήμαρχος κι η παράταξή του τόσο προς την διαδικασία όσο και προς την ίδια την ομιλήτρια. Αλλά και προς κάποιους εργαζόμενους στα ιβάρια ή ενδιαφερόμενους  συμπολίτες μας, που περιμένουν εναγωνίως ν΄ακούσουν τι θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο γι αυτά και γι αυτούς…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *