Τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος έγινε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς

1%ce%b8%ce%ba1

Όπως είναι γνωστό, ο βουλευτής Λευκάδας προέρχεται από τους κόλπους της Πολεμικής Αεροπορίας στην οποία έκανε καριέρα και της οποίας είναι πλέον απόστρατος. Από την περασμένη εβδομάδα όμως έγινε και τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, που είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για τους απόστρατους αξιωματικούς του Σώματος. Στην σχετική τελετή που έγινε, τον βουλευτή συνόδευαν μέλη της οικογένειάς του και κάποιοι φίλοι του. Αφού τον συγχαρούμε λοιπόν για το σημαντικό αυτό βήμα τιμής και αναγνώρισης, ας αφήσουμε τον ίδιο να μας περιγράψει τα συναισθήματά του (απ΄την σχετική δημοσίευση στην προσωπική ιστοσελίδα του):

2%ce%b8%ce%ba4

“Είχα την τιμή να με δεχθεί σήμερα ως τακτικό μέλος στους κόλπους της η ιστορική Αεροπορική Ακαδημία Ελλάδος.
Μιας Ακαδημίας που στηρίζει τις ανθρώπινες αξίες, καταβάλει προσπάθειες, ιδιαίτερα τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, να διατηρήσει υψηλά το φρόνημα, την πίστη στα ιδανικά και την αγάπη στην αεροπορική ιδέα και αναγνωρίζει την πολιτισμική και κοινωνική προσφορά .
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Πτέραρχο ε.α. κ. Νόκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος για την τιμή που μου κάνανε καθώς και όλους όσους βρέθηκαν σήμερα μαζί μου και μοιράστηκαν τη συγκίνηση και τη χαρά μου.”

3%ce%b8%ce%ba8

Ο κ. Καββαδάς εν μέσω των μελών της Αεροπορικής Ακαδημίας Λευκάδας…

4%ce%b8%ce%ba9

Η “συνέχεια” είναι πολύ σημαντικός παράγων για τις στρατιωτικές “οικογένειες”. Εδώ ο βουλευτής φωτογραφίζεται με τους σημερινούς μαθητής της Αεροπορικής Σχολής (ΣΤΥΑ), που φοίτησε κι ο ίδιος… 

5%ce%b8%ce%ba14

Κι εδώ με την άλλη οικογένειά του, την κανονική…

*****

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *