Νέος βουλευτής ο Θανάσης Καββαδάς που νίκησε αντιπάλους και παράδοση

Καββαδας -δήλωση

Μετά από μια αμφίρροπη μάχη θρίλερ στην καταμέτρηση των ψήφων, που η πρωτιά για την μονοεδρική Λευκάδα εναλλάσσονταν μεταξύ των δυο πρώτων κομμάτων, κρατώντας σε αγωνία υποψηφίους και ψηφοφόρους και ενώ κάποια απ΄τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια έβαφαν τη Λευκάδα στα ροζ, νικητής της εκλογικής αναμέτρησης στον τόπο μας και νέος βουλευτής Λευκάδας είναι ο Θανάσης Καββαδάς, που εκτός των αντιπάλλων του νίκησε και την παράδοση, που ήθελε την έδρα να πηγαίνει στο νικητήριο κόμμα, τουλάχιστον απ΄την μεταπολίτευση και μετά!

Έτσι ενώ πανελλαδικά μεγάλος νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με περίπου 7,5 μονάδες προβάδισμα από την δεύτερη Νέα Δημοκρατία, στην Λευκάδα η έδρα πάει στην Ν. Δημοκρατία με διαφορά σχεδόν μιάμιση μονάδα τοις εκατό από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ!

Αμέσως μόλις κλείδωσε η νίκη του, ο κ. Καββαδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Λευκαδίτες, όλους τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους με τιμά και με συγκινεί βαθιά. Θέλω να ξέρουν ότι ως βουλευτής , θα είμαι βουλευτής όλων των Λευκαδίων. Για μένα από σήμερα υπάρχουν μόνο Λευκαδίτες, δεν υπάρχουν Νεοδημοκράτες και ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν κόμματα. Τους ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τελείωσαν. Είναι μπροστά μας η επόμενη μέρα και αυτή η μέρα δεν είναι εύκολη. Η Ελλάδα πρέπει αύριο κιόλας να έχει κυβέρνηση, πρέπει όλες οι δυνάμεις να καταλάβουν την κρισιμότητα και να πράξουν αναλόγως. Πρέπει να βάλουμε στο περιθώριο ότι μας χωρίζει και να βάλουμε μπροστά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, τον Βασίλη Μελά και την Γεωργία Αυγερινού, για τον αγώνα που δώσαμε μαζί και ήταν νικηφόρος. Τους ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σας ευχαριστώ.”

5 σχόλια

  1. αντισταση

    2 φορες η εδρα της Λευκαδας δεν πηγε στο κομμα που βγηκε πρωτο πανελλαδικα
    5/11/1989 βουλευτης Λευκαδας Λαζαρης Αποστολης (πασοκ-συνασπισμος) πανελλαδικα νδ
    8/4/1990 βουλευτης Λευκαδας Αραβανης Γερασιμος

  2. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ & ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ….ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ.

  3. Τυπικά έχει δίκιο η “αντίσταση”. Ουσιαστικά όμως είναι όπως τα γράφει το άρθρο, αφού και τις δύο φορές που αναφέρει υπήρξε κανονική ή άτυπη συνεργασία κομμάτων…

  4. αντισταση

    nefeli οταν καποιος-α βγαινει βουλευτης ενος νησιου και δεν δινει μια δηλωση σε τοπικο ραδιοφωνικο σταθμο οπως του ζητηθηκε, μας δειχνει αν ειναι βουλευτης για ολους τους λευκαδιτες.απο την αρχη ξεχωρισε τους λευκαδιτες

  5. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ…. ΕΛΠΙΖΩ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ & ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΛΕΟΝ…ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *