Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Ενότητας

1

‘Εγινε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Λευκάδας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας.

Τους υποψηφίους Χρήστο Παπαδόπουλο πολιτικό μηχανικό, Πάνο Ζαβιτσάνο οικονομολόγο και Παρασκευή (Βιβή) Κοντογιώργη εργαζόμενη στον τουρισμό παρουσίασε ο τοπικός Γραμματέας του κόμματος Νίκος Ράπτης.

9

Στην συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν από μια σύντομη ομιλία ο καθένας. Πρώτος μίλησε ο Πάνος Ζαβιτσάνος που επικεντρώθηκε κυρίως στον οικονομικό τομέα και στην αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων. Η Παρασκευή Κοντογιώργη στην συνέχεια μίλησε για την καθημερινότητα που όσο πάει γίνεται και δυσκολότερη και με την ιδιότητα της μητέρας μίλησε για την παιδεία που ήδη έχει την ανάγκη φροντιστηρίων και προβλέπεται τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα για τα παιδιά των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος που μίλησε τελευταίος έκανε μια γενικότερη πολιτική τοποθέτηση, μίλησε για τα μνημόνια και τα αδιέξοδά τους καθώς και για την αναγκαιότητα που δημιούργησε την Λαϊκή Ενότητα, ενώ κατηγόρησε τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό λέγοντας πως επέλεξαν να γίνουν μνημονιακοί αντίθετα με την λαϊκή εντολή τόσο των εκλογών του Γενάρη όσο και του δημοψηφίσματος του Ιουλίου.

5

Αξίζει να πούμε πως το ακροατήριο στην σημερινή παρουσίαση ήταν τουλάχιστον το διπλάσιο απ΄το ακροατήριο στην αντίστοιχη παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο χώρο χθες! Κι ίσως έχει τη σημασία του να πούμε πως, αντίθετα με χθες που η πλειοψηφία του ακροατηρίου αποτελούνταν απ΄τα μέλη της δημοτικής αρχής (δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι ή απλοί σύμβουλοι), στην σημερινή παρουσίαση δεν παρευρέθηκε ούτε ένας αιρετός του δημοτικού συμβουλίου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *