Μεταξύ συγγενών και φίλων οι 5οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Στίβου

α1

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Πάνω: Ελάχιστη ήταν η προσέλευση των θεατών καθότι καταμεσήμερο…

Έγιναν το Σάββατο το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας οι 5οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Στίβου που διοργάνωσαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και οι οποίοι δεν πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την ελάχιστη προσέλευση των θεατών.

Αυτό βέβαια ήταν λογικό και μάλλον αναμενόμενο αφού οι αγώνες ξεκίνησαν στις 15:00 που για τούτη την εποχή σημαίνει μέσα στο καταμεσήμερο. Αν συνυπολογίσουμε δε και την σκαιά συμπεριφορά εκείνης της κυρίας (αλυτάρχης;) απ΄τα Γιάννενα που ήταν στα μέσα και στα έξω των αγωνισμάτων κι ενοχλούνταν απ΄την παρουσία των ΜΜΕ (που προσφέρονται να προβάλλουν δωρεάν τους αγώνες και τραβούσαν όσο πιο διακριτικά γίνονταν τις φωτογραφίες τους), στις μελλοντικές αντίστοιχες εκδηλώσεις ίσως λείπουν κι αυτοί οι λίγοι…

Τέλος πάντων, αντιπαρερχόμαστε την συμπεριφορά της κυρίας χάρη των αθλητών και κυρίως χάρη των μικρών παιδιών του Γυμναστικού Συλλόγου και του Φίλανδρου που πρέπει να υποστηρίζονται προς αυτή την κατεύθυνση όσο γίνεται περισσότερο…

α2

Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια ετοιμάζονται…

α4

Κι οι επιδόσεις καταγράφονται με προσοχή…

α3

Δεν έλειψαν όμως και τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα, σαν αυτό της φωτογραφίας…

α5

Εδώ με άψογο στυλ ο τερματισμός στα 100μ. ανδρών (της φωτογραφίας)!

Ο πρόεδρος του Γ. Σ. κ. Σπύρος Μεσσήνης υπενθύμησε ότι φέτος οι 5οι Ιόνιοι Αγώνες συμπίπτουν με τα σαράντα χρόνια απ΄την ίδρυση του Γ. Συλλόγου κι ευχαρίστησε το Δήμο Λευκάδας, τους χορηγούς και τους εθελοντές για την υποστήριξη που παρείχαν.

α6

Εδώ οι καλύτερες παρουσίες της εκδήλωσης, έμειναν για το τέλος!

Τα αποτελέσματα των αγώνων περιμένουμε να δοθούν στην δημοσιότητα από τον ΣΕΓΑΣ Ιωαννίνων μετά από δυο-τρεις ημέρες. Οπότε θα πρέπει να αρκεστείτε σε φωτορεπορτάζ απ΄τα αγωνίσματα και τις απονομές:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *