5ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος: Τερματισμός (1ης/από 4 ομάδας) δρομέων

αρχική

Είναι πολύ δύσκολο να κατανείμει κανείς με πρακτικό τρόπο τον τερματισμό όλων σχεδόν των δρομέων από όλους τους αγώνες, (εκτός του μαθητικού αγώνα των 1.000 μέτρων, ο τερματισμός του οποίου είναι σε δική του, ξεχωριστή ανάρτηση).

Θεωρήσαμε λοιπόν πρακτικό να χωρίσουμε τους τερματίσαντες (και από τους τρεις αγώνες, των 21, των 10 και των 5 χιλιομέτρων) σε τέσσερις μεγάλες ομάδες, ανάλογα με το χρόνο τερματισμού των δρομέων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τους νικητές ή τους πιο γρήγορους δρομείς, γιατί απλά  περιλαμβάνει (κυρίως) αυτούς που έτρεξαν την μικρότερη απόσταση. Θεωρούμε μάλιστα τους δρομείς της 4ης και τελευταίας κατηγορίας, σαν αυτούς που είχαν το δυσκολότερο έργο για δυο λόγους: Πρώτον γιατί -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- είναι οι δρομείς που έτρεξαν στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο (των 21 χιλιομέτρων) και δεύτερον γιατί περιλαμβάνει τους κάπως …μεγαλύτερους στην ηλικία δρομείς, οι οποίοι είναι ακόμη πιο πολύ αξιοθαύμαστοι!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απ΄ τους δρομείς της 1ης ομάδας, κατανεμημένοι (για τεχνικούς λόγους) σε τρία μέρη, κατά τη στιγμή που τερματίζουν χρονικά πρώτοι τον αγώνα τους, ή που (για δικούς μας τεχνικούς ξανά λόγους) τους απομένουν λίγα μόλις μέτρα :

Α΄ μέρος:

Β΄μέρος:

Γ΄μέρος:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *