8 Οι Γαλάζιες παραλίες της Λευκάδας για το 2015

μπλε

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με “Γαλάζια Σημαία” για το 2015. Με 395 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.468 ακτές και 695 μαρίνες σε όλο τον κόσμο. Γίνεται προσπάθεια, σε συνεργασία με αρμόδιους θεσμικούς φορείς, να αυξηθεί ο αριθμός των ελληνικών βραβευμένων ακτών και μαρίνων.

Οι παραλίες της Λευκάδας που κέρδισαν γαλάζιες σημαίες για το 2015 είναι:

Άη Γιάννης
Λευκάδα/Γύρα
Άγ. Νικήτας-Πευκούλια
Κάθισμα 1
Πόρτο Κατσίκι
Νυδρί
Μικρός Γιαλός / Πόρος
Επίσης η Μαρίνα της Λευκάδας είναι ανάμεσα στις Μαρίνες της χώρας που σταθερά βραβεύονται τα τελευταία χρόνια με γαλάζια σημαία.

(Το σχόλιό μας: Παρότι μας είναι πάρα πολύ δύσκολο, για ευνόητους λόγους θα αποφύγουμε οποιονδήποτε σχολιασμό επί του θέματος. Όμως επειδή μια του ψεύτη… κ.λ.π., καλό θα είναι οι αρμόδιοι να μην επαναπαυθούν εδώ και να φανούν σώφρονες σαν διαχειριστές και αντάξιοι της αποστολής τους…)

Σχολιάστε

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΑΙΑ; ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΜΙΑΣ & ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΑΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *