Με νίκη και το σχετικό ξεφάντωμα σήκωσε την κούπα η ΝΙΚΗ Λευκάδας!

3α

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Η στιγμή που όλοι ονειρεύονταν ολόκληρη τη χρονιά: Η κούπα στα χέρια της αρχηγού!

Μέρα θριάμβου για την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ γυναικών της Α2 κατηγορίας ΝΙΚΗ Λευκάδας η σημερινή, αφού οι παίχτριές της ευτύχησαν να σηκώσουν την πολυπόθητη κούπα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο και να διασκεδάσουν ανάλογα. Μάλιστα πριν απ΄το κύριο μενού της σημερινής φιέστας υπήρχε και …ορεκτικό, που ήταν η νίκη με σκορ 52-44 της πρωταθλήτριας Λευκαδίτικης ομάδας, στον φιλικό αγώνα που προηγήθηκε της απονομής, με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.

αρχικη

Το ορεκτικό ήταν η νίκη του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο πίνακας εδώ γράφει το τελικό σκορ: 52-44 Αξίζει δε μπράβο και στις δυο ομάδες που έπαιξαν ελεύθερο και θεαματικό μπάσκετ!

Ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον αθλητισμό της Λευκάδας γενικότερα, αφού είναι η πρώτη φορά που μια Λευκαδίτικη ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας σε τόσο υψηλή κατηγορία! Η γιορτή λοιπόν που ακολούθησε το σήκωμα της κούπας ήταν ανάλογη και το διασκέδασαν με την ψυχή τους, πρώτα οι παίκτριες που πέτυχαν τον μεγάλο άθλο, μετά η διοίκηση κι οι άνθωποι της ομάδας που μόχθησαν όλη τη χρονιά για να έρθει το καλό αποτέλεσμα κι ύστερα όλοι όσοι βρεθήκαμε στο κλειστό σήμερα το απόγευμα…

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, το έχουμε χωρίσει σε δυο μέρη (Α και Β) λόγω των πολλών φωτογραφιών που περιλαμβάνει: Στο Α΄ Μέρος υπάρχουν φωτογραφίες απ΄την βράβευση των χορηγών της ομάδας, από στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα  καθώς και στιγμιότυπα απ΄την κερκίδα, ενώ στο Β΄Μέρος υπάρχουν φωτογραφίες απ΄ την βράβευση με μετάλλια κι από ένα τριαντάφυλλο των αθλητριών, η απονομή και το σήκωμα της κούπας και τα …επινίκια!

ΜΕΡΟΣ Α΄

1

Η συνεισφορά των χορηγών στην ομάδα ήταν πολύτιμη. Γι αυτό κι η πρόεδρος τους βραβεύει…

2

Θεαματικό ήταν το μπάσκετ που απολαύσαμε στο φιλικό με τον ΠΑΣ…

3

Φιλικός ή επίσημος ο αγώνας, η πρόεδρος πάντα ανησυχεί και παρακολουθεί μ΄ ενδιαφέρον…

ΜΕΡΟΣ Β΄

1α

Τα μικρά της ομάδας προηγούνται! Αυτά άλλωστε ενσαρκώνουν την ελπίδα για την συνέχεια…

2α

Ένα μετάλλιο, ένα φιλί κι ένα τριαντάφυλλο. Τι καλύτερο για τις άξιες αθλήτριες;

3α

Η δικαίωση: Η κούπα στην αρχηγό!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *