Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στη Λευκάδα

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στη Λευκάδα

 

Επισκέψεις της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, σε Λευκάδα και Μεγανήσι

 

Στη Λευκάδα και το Μεγανήσι βρέθηκε χθες η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο των περιοδειών της ενόψει των Ευρωεκλογών. Την Υπουργό υποδέχθηκε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, ο οποίος, μαζί με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, φορέων και των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, την συνόδευσε στις επισκέψεις της σε Λευκάδα και Μεγανήσι.

Συγκεκριμένα, η Υπουργός παραβρέθηκε το πρωί στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ στη συνέχεια παρέστη σε εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Λευκαδίτη, εθνικού μας ποιητή, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Μάλιστα, η Υπουργός επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στην οικία του στο νησάκι Μαδουρή, ενώ νωρίτερα περιηγήθηκε στην αγορά της Λευκάδας. Η επίσκεψη της Υπουργού ολοκληρώθηκε στο Μεγανήσι. Μεταξύ άλλων, η κ.Κφαλογιάννη βρέθηκε στο όρμο Αθερινού όπου δρομολογείται μαρίνα 94 θέσεων, της οποίας ο φάκελος αυτήν τη στιγμή αξιολογείται για χρηματοδότηση με 5.500.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σχετικά με την επίσκεψη της Υπουργού, ο Βουλευτής δήλωσε:

«Τρίτη συνεχόμενη επίσκεψη εκπροσώπων της Κυβέρνησης στη Λευκάδα, και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε μια κορυφαία Υπουργό, της οποίας το χαρτοφυλάκιο «αγγίζει» άμεσα το νησί μας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, ως Υπουργός Τουρισμού, ήδη έχει συνδράμει στο να προχωρήσουν δύο μεγάλα έργα, η μαρίνα στο Βλυχό και η μαρίνα στον όρμο Αθερινού στο Μεγανήσι. Όμως η κ.Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην Λευκάδα στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές. Γι’ αυτό η ανάδειξη του έργου και των στόχων του Υπουργείου Τουρισμού βρέθηκαν στο επίκεντρο της περιοδείας της στα νησιά μας. Στόχος μας, να συνεχίσουμε τις πολιτικές που εφαρμόζουμε ήδη, για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, με χειροπιαστά και μόνιμα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες. Γι’ αυτό στις Ευρωεκλογές ζητάμε τη συμμετοχή και την ψήφο των πολιτών, για σταθερότητα, για να συνεχίσει η Ελλάδα στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *