Εκπαιδευτική θεατρική παράσταση για παιδιά στο Νεοχώρι

«Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος που φώτισε τον κόσμο»

Εκπαιδευτική θεατρική παράσταση στο Νεοχώρι για παιδιά
Ο ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ σας προσκαλεί το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Νιοχώρι στη θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω από την ομάδα ΜΑΓΝΗΤΕΣ:
Εκπαιδευτική θεατρική παράσταση στο Νεοχώρι για παιδιά
Ο Νίκολα Τέσλα, ένας από τους σπουδαιότερους εφευρέτες στον κόσμο, αφιέρωσε τη ζωή του στη διάδοση του ηλεκτρισμού και όχι μόνο!
Γεννήθηκε σε μια εποχή όπου τα σπίτια ακόμα φωτίζονταν με κεριά.
Ξεπερνώντας πολλά εμπόδια, ο μικρός Τέσλα κατάφερε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ένας σπουδαίος εφευρέτης και μηχανικός που θα άλλαζε τον κόσμο.
Λάτρευε επίσης την ποίηση και εμπνέονταν από τις ανθρωπιστικές του αξίες.
Ο Τέσλα εργάστηκε για έναν κόσμο όπου η πρόοδος δεν θα απαιτούσε την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά το σεβασμό και την κατανόηση του.
«Δεν εργάζομαι για τον άνθρωπο» είχε πει, «αλλά για την ανθρωπότητα»
Η ιστορία της ζωής του Νίκολα Τέσλα, από μικρό παιδί μέχρι τη στιγμή της επιτυχίας του, συνοδεύεται από ηχοτοπία που ενισχύουν την ατμόσφαιρα και ερεθίζουν τη φαντασία, ενώ τα παρεμβαλλόμενα τραγούδια δίνουν μια ευχάριστη ανάσα στην θεατρική δράση.
Την παράσταση ερμηνεύουν οι διακεκριμένες ηθοποιοί Στέβη Φόρτωμα και Σοφία Αθανασοπούλου ενώ η πιανίστρια Εύα Μυλωνά ερμηνεύει την πρωτότυπη μουσική επένδυση σχεδιασμένη ειδικά για την παράσταση.
Τίποτα δεν είναι «κονσέρβα» στην παράστασή μας: το ηχητικό και το οπτικό σκηνικό αναπτύσσονται ζωντανά κάθε στιγμή μπροστά στα μάτια των παιδιών.
Με τη συνοδεία χειροποίητων σκηνικών αντικειμένων, μεταμφιέσεων και αξεσουάρ ζωντανεύει ο κόσμος του Τέσλα.
Η παράσταση αποτελεί ένα ποιοτικό θέαμα, υψηλής ψυχαγωγικής και εκπαιδευτικής αξίας, προσφέροντας έμπνευση και αφορμή για συζήτηση με τα παιδιά γύρω από θέματα όπως: η προστασία του περιβάλλοντος, οικολογία και βιωσιμότητα, καινοτομία, εφευρετικότητα, καθώς και το προσωπικό ήθος, η περιέργεια και η επιμονή που μπορεί να αφυπνιστεί μέσα στον άνθρωπο όταν αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις.
τηλ. επικοινωνίας: 6981954556
Καλή αντάμωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *