Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή στον Δήμαρχο Λευκάδας

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή στον Δήμαρχο Λευκάδας

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Λευκάδας Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας κ. Νικόλαο Νικολάου και με τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας κ. Χριστοφάνη Σιώζο

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας, ταξίαρχος κ. Νικολάου Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Σιώζο Χριστοφάνη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευκάδας Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη στο Γραφείο του Δήμου, παρουσία των Αντιδημάρχων κας Κωνσταντινίδη Σεβαστής και της κας Θεοδώρας Κάτσενου.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα,  συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο και την τοπική κοινωνία και ανταλλάχθηκαν προτάσεις και απόψεις για την βελτίωση της ασφάλειας.

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή στον Δήμαρχο Λευκάδας

Μετά το πέρας της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η διάθεση για αγαστή και ωφέλιμη  συνεργασία ανάμεσα στα δύο μέρη, τονίζοντας και οι δύο πλευρές, ότι Δήμος και Αστυνομική Διεύθυνση της Λευκάδας πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *