Επανάληψη σεμιναρίου ναυαγοσώστη πισίνας

Επανάληψη σεμιναρίου ναυαγοσώστη πισίνας

ΕΠΑΝΑΛHΨΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Έπειτα από τη μεγάλη απήχηση συμμετοχής του σεμιναρίου για το Ναυαγοσώστη Πισίνας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επανάληψη του. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σε συνεργασία με Ναυαγοσωστική Σχολή, θα υλοποιήσουν ξανά στην Λευκάδα το εν λόγω σεμινάριο.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 25/7 κατά τις ώρες 8:30-10:30, 10:30-12:30, 12:30-14:30, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας εξυπηρετεί. Η διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης είναι 2 ώρες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λευκάδας ενώ η πρακτική άσκηση, στην κολυμβητική δεξαμενή του καταρτιζόμενου. Το κόστος σεμιναρίου ανέρχεται στα 300 € + Φ.Π.Α. ανά εκπαιδευόμενο. Η διάρκεια διπλώματος ναυαγοσώστη είναι 3 χρόνια.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εκδοθεί το δίπλωμα είναι: απλή βεβαίωση "Είμαι υγιής για ναυαγοσωστική" από καρδιολόγο, ψυχίατρο, δερματολόγο, παθολόγο, 4 φωτογραφίες απλές έγχρωμες &
φωτοτυπία ταυτότητας

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι Εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν το δίπλωμα ναυαγοσώστη, που απαιτείται.
Σύμφωνα με τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Τουρισμού βάσει του νόμου 4688/2020 (Α’ 101) και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του άρθρου 46 τα καταλύματα με λιγότερα από πενήντα (50) δωμάτια ή με βάθος κολυμβητικής δεξαμενής μικρότερο από ενάμιση (1,5) μέτρο, καθώς και για κολυμβητικές δεξαμενές που βρίσκονται σε κήπους ταράτσας (roof garden) τουριστικών καταλυμάτων και για τις εσωτερικές κολυμβητικές δεξαμενές, έως την 31η.12.2023, χρέη ναυαγοσώστη εκτελεί ο επόπτης ασφαλείας, ο οποίος διαθέτει βεβαίωση σε ισχύ, παρακολούθησης προγράμματος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ναυαγοσώστη πισίνας από σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κοινής απόφασης της παρ. 5 και ο οποίος βρίσκεται σε ετοιμότητα εντός του τουριστικού καταλύματος κατά τις ώρες λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής και καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του.»

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο, να ενημερωθούν και να εγγραφούν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, 2645022686
email: enimerosi.lefkadachamber@gmail.com κα Λάζαρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *