Βουλευτής Θ. Καββαδάς: Ξεκινούν οι επισκευές στα σχολεία

Βουλευτής Θ. Καββαδάς: Ξεκινούν οι επισκευές στα σχολεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 13 Ιουλίου 2023

 

Θανάσης Καββαδάς: «Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι επισκευές στο Κοινοτικό Κατάστημα και το Νηπιαγωγείο Καρυωτών, στο Δημοτικό Σχολείο Αλάτρου και στο Νηπιαγωγείο Νικιάνας»

 

Συνεχίζονται οι επισκευαστικές παρεμβάσεις σε κτίρια της Λευκάδας από τις Κτιριακές Υποδομές, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί έπειτα από τις συναντήσεις του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, με τηhttps://www.fortsalefkada.gr/events/135984/ν «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» το 2022, οπότε και εντάχθηκαν στον προγραμματισμό της ΚΤΥΠ ΑΕ οι εργασίες. Η εξέλιξη των επισκευών συζητήθηκε σε νέα συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού και στο άνω τμήμα του κτιρίου όπου στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Βλυχού, υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι επισκευές στο Κοινοτικό Κατάστημα και στο Νηπιαγωγείο Καρυωτών, στο Νηπιαγωγείο Νικιάνας και στο Δημοτικό Σχολείο Αλάτρου, συνολικής αξίας 73.152,87 ευρώ.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης προβλέπει την ολοκλήρωση των εργασιών εντός 3 μηνών και οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αντικατάσταση στέγης, αντικατάσταση ψευδοροφών και διαμόρφωση προαύλιου χώρου στο Κοινοτικό Κατάστημα Καρυωτών, κατασκευή στεγάστρων στο Νηπιαγωγείο Καρυωτών, επιχρίσματα τοίχων και επίστρωση δαπέδων στο Δημοτικό Σχολείο Αλάτρου, ενώ στο Νηπιαγωγείο Νικιάνας, εκτός των άλλων εργασιών, προβλέπονται και παρεμβάσεις για την επίτευξη της προσβασιμότητας ΑμεΑ.

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής ανέφερε:

«Πέρυσι το καλοκαίρι, έπειτα από πρόσκλησή μου, η ΚΤΥΠ έστειλε τεχνικό κλιμάκιο στη Λευκάδα, μαζί με το οποίο επισκεφθήκαμε κάποια κτίρια που χρειάζονταν επισκευές. Έκτοτε, οι εργασίες σε 2 κτίρια ολοκληρώθηκαν, 3 ακόμα ξεκινούν και, βεβαίως, όπως έγινε πράξη η δέσμευσή μας για αυτά, έτσι θα γίνει πράξη και η δέσμευσή μας για 7 ακόμη κτίρια: το παλιό Δημοτικό Σχολείο Καρυάς, όπου φιλοξενείται η Στέγη Ιστορίας και Πολιτισμού, το Νηπιαγωγείο Περιγιαλίου, το κοινοτικό κατάστημα Πινακοχωρίου και τα παλιά Δημοτικά Σχολεία Νικιάνας, Σύβρου, Κατωχωρίου, και Πόρου.

Συνεχίζουμε, βελτιώνουμε τις υποδομές, αναβαθμίζουμε την εικόνα των χωριών της Λευκάδας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *