Επισκέψεις της υποψηφίας βουλευτού Γεωργίας Αυγερινού

Επισκέψεις της υποψηφίας βουλευτού Γεωργίας Αυγερινού

Επίσκεψη της υποψήφιας  βουλευτού Γεωργίας Αυγερινού σε Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Αφιερωμένη  στην Πυροσβεστική και το Λιμεναρχείο η σημερινή ημέρα  για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στην Λευκάδα, Γεωργία Αυγερινού.

Η συνάντησή της με το Διοικητή της Πυροσβεστικής, Πύραρχο, Κωνσταντίνο Τσίκα και στελέχη του Σώματος, επικεντρώθηκε σε σημαντικά θέματα που αφορούν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, την προστασία του ιστορικού κέντρου της πόλης της Λευκάδας αλλά και την ενημέρωση των πολιτών για θέματα πυροπροστασίας . Επισημάνθηκε επίσης  η ανάγκη ενίσχυσης της δύναμης της Πυροσβεστικής Λευκάδας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επισκέψεις της υποψηφίας βουλευτού Γεωργίας Αυγερινού

Η κ. Αυγερινού υπενθύμισε το σχεδιασμό της νέας δομής και του τρόπου λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος,  που εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης  με την πρόσληψη 500 νέων στελεχών καθώς και την  αναβάθμιση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης συμβάντων και στόλου του  Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη συνέχεια η κ. Αυγερινού επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Λευκάδας  όπου την υποδέχτηκαν η Λιμενάρχης, Ελευθερία Ρούσσου και ο υπολιμενάρχης, Παναγιώτης Λεονταράκης. Η κ. Αυγερινού είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με την κ. Λιμενάρχη  για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι άνδρες του Λιμενικού της Λευκάδας στην αρμοδιότητα των οποίων είναι μεγάλο μέρος των ακτών του Ιονίου.

Επισκέψεις της υποψηφίας βουλευτού Γεωργίας Αυγερινού

Η ανάγκη προσωπικού τονίστηκε περισσότερο μια που η Λευκάδα , εκτός των άλλων, είναι στους πρώτους προορισμούς θαλάσσιου τουρισμού .

Η κ. Αυγερινού, επικαλούμενη και την πρόσφατη επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού, Γιάννη Πλακιωτάκη, επιβεβαίωσε την στήριξη προς το Λιμενικό Σώμα για το σπουδαίο εθνικό έργο που επιτελεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *