ΠΕ Λευκάδας: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καλαμίτσι, Δρυμώνα και Εξάνθεια

ΠΕ Λευκάδας: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καλαμίτσι, Δρυμώνα και Εξάνθεια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Δρυμώνα, Καλαμίτσι και Εξάνθεια – Συνεχίζεται η βελτίωση του ορεινού επαρχιακού δικτύου, προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ

 

Με αποκαταστάσεις βλαβών και εκτεταμένες νέες ασφαλτοστρώσεις συνεχίζεται το νέο μεγάλο οδικό έργο της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ.

 

Το έργο ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού (30/5) και ήδη μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί νέοι ασφαλτοτάπητες σε Εξάνθεια, Καλαμίτσι, Δρυμώνα, και ακολουθούν παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία με έμφαση το ορεινό δίκτυο.

 

Οι διαγραμμίσεις των νέων τμημάτων θα πραγματοποιηθούν στο τέλος, ώστε αφενός, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τεχνικές και ασφαλτικές εργασίες επί των οδών, και αφετέρου, να έχει μετριαστεί ο μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος του δικτύου, που παρατηρείται κατά την υψηλή τουριστική περίοδο.

 

Το έργο «Αποκατάσταση Ασφαλτοταπήτων Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», με προϋπολογισμό 1.060.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 522 με Κ.Ε. 2018ΕΠ52200008, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με Ανάδοχο την «ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

 

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες εκτελούνται παράλληλα της κυκλοφορίας και εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις σημάνσεις και τις υποδείξεις των συνεργείων.

Δείτε βίντεο με τη διέλευση από ασφαλτοστρωμένα τμήματα του δρόμου στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=LxKWla1MO0Y&list=PL_2mPNUW8A74QG10vj6gyX9nFJINtHCtK

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *