Αποπεράτωση οδικών έργων σε Σύβρο και Βουρνικά

Αποπεράτωση έργων σε Σύβρο και Βουρνικά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Αποπεράτωση τεχνικού έργου σε Σύβρο και Βουρνικά – Υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις 100.000 ευρώ στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

Αποπεράτωση έργων σε Σύβρο και Βουρνικά

Ολοκληρώθηκε το έργο της Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Σύβρου και του Βουρνικά, που είχε πληγεί μετά τη θεομηνία του Ιανού, με παρεμβάσεις συνολικού ύψους 100.000 ευρώ.

Αποπεράτωση έργων σε Σύβρο και Βουρνικά

«Με το συγκεκριμένο έργο αντιμετωπίσαμε τα σοβαρά προβλήματα, που προκάλεσε ο Μεσογειακός Κυκλώνας ΙΑΝΟΣ, σε Σύβρο και Βουρνικά. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί επιδείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά και με πολλαπλές και καίριες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία βελτιώσαμε το τοπικό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Συνεχίζουμε, συνειδητά και έμπρακτα, να στεκόμαστε δίπλα στα χωρία μας, στις ανάγκες και τις δυσκολίες των κατοίκων τους» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Αποπεράτωση έργων σε Σύβρο και Βουρνικά

Αποπεράτωση έργων σε Σύβρο και Βουρνικά
2022.01.20 @ Π.Ε. Λευκάδας: Αποπεράτωση τεχνικού έργου σε Σύβρο και Βουρνικά – Υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις 100.000 ευρώ στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.
#ΠΙΝ #Λευκάδα #Σύβρος #Βουρνικάς #Ιανός #ΟδικήΑσφάλεια #ΟδικόΔίκτυο #Αντιστήριξη #Αντιπλημμυρικά #Συρματοκιβώτια #Σαραζανέτι #Serasanetti #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *