Ο “ΑΧΙΝΟΣ” αναδείχτηκε “πρωταθλητής” της διασκέδασης κατά τις γιορτές!

αρχική

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ: Ν. ΓΑΖΗΣ

Ένα νέο μαγαζί με ζωντανή μουσική ο “Αχινός”, φαίνεται πως βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Λευκαδιτών κατά την περίοδο των γιορτών. Πρόκειται για ένα νέο μουσικό μεζεδοπωλείο, φτιαγμένο με πολύ γούστο και μεράκι σε οίκημα που παλιά ήταν λιτρουβιό, στην οδό Καραβέλλα της πόλης.  Φαίνεται πως αναγνωρίζεται πλέον απ΄ τον κόσμο σαν το κορυφαίο στέκι κεφιού και διασκέδασης, με αποτέλεσμα να γεμίζει κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου ή παραμονή γιορτής, όταν παίζει ζωντανή μουσική με τετραμελή ορχήστρα. Ακόμα και καθημερινές βραδιές όμως, με μουσική της παρέας από ένα ποιοτικό ντουέτο, ή ακόμα κι από σι-ντι, παραμένει ένας πολύ αξιόλογος προορισμός διασκέδασης.

α1

Ο γνωστός μας Βαγγέλης Καπότης με την γνήσια ρεμπέτικη φωνή κι ο (παρότι νεαρός) δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Θεριανός -που συχνά συμμετέχει στο μουσικό σχήμα- αποτελούν εγγύηση για μια όμορφη και πολύ κεφάτη βραδιά.

α2

Και το απλό όμως ντουέτο με μπουζούκι – κιθάρι (και τραγούδι του Κώστα Κατωπόδη), αποτελεί επίσης εγγύηση για καλή καθημερινή διασκέδαση σε συνθήκες παρέας!

α3

Το τετραμελές μουσικό σχήμα με τις τρεις πολύ ξεχωριστές φωνές στο τραγούδι, της Μαρίας Κακλαμάνη, του Βαγγέλη Καπότη και του πολύ σπουδαίου κιθαρίστα, σε κάθε εμφάνισή του ξεσηκώνει το μαγαζί και δημιουργεί το αδιαχώρητο στην πίστα…

Ο χώρος που είναι απέριττος και προσεγμένος, η ικανοποιητική χωρητικότητα -αφού χωράει με άνεση περίπου εκατόν είκοσι άτομα- η καλή κουζίνα και οι πολύ καλές τιμές, αλλά και το γεγονός πως είναι μέσα στην πόλη, που σημαίνει πως μπορεί να πιεί κανείς ένα ποτήρι παραπάνω, αφού πάει και γυρίζει με τα πόδια χωρίς να χρειάζεται να οδηγήσει, αποτελούν τα επιπλέον πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά. Το μεγάλο ατού όμως του μαγαζιού είναι ο γνωστότερος ίσως τραγουδιστής της περιοχής μας Βαγγέλης Καπότης, που με την αυθεντική ρεμπέτικη φωνή του  φαίνεται να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο το κλαμπ των φίλων και των οπαδών που πάνε να τον ακούσουν.

α4

Είναι γνωστό πως όπου βλέπετε πολλές γυναικοπαρέες, η ποιοτική διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη. Οι γυναίκες ξέρουν βλέπετε, κι άλλωστε είναι οι μόνες που χορεύουν…

Ας είναι καλά λοιπόν όλοι οι συντελεστές του “Αχινού”, που μέσα στη μιζέρια της γκρίζας σύγχρονης καθημερινότητας μας δίνουν μια καλή -και πολύ προσιτή- διέξοδο διασκέδασης και ψυχαγωγίας…

Απ’ το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια μικρή ιδέα για το χώρο αλλά και για τα εντός του μουσικοχορευτικά δρώμενα. (Διευκρίνιση: Η εικόνα της Αγίας Άννας που βλέπετε στην προτελευταία φωτογραφία, προϋπήρχε στο λιτρουβιό, και οι υπέυθυνοι του μαγαζιού αποφάσισαν να την ανανεώσουν και να την αφήσουν στη θέση της, κάτι σαν προστάτιδά τους).

 

2 σχόλια

  1. Ως προς τη σημείωση για την εικόνα της Αγίας Άννας: Δεν προϋπήρχε στον χώρο του λιτρουβιού όπως λανθασμένα αναφέρεται στη δημοσίευση. Τοποθετήθηκε εκεί από τους ενοικιαστές του χώρου. Καλή η διαφήμιση αλλά να διασταυρώνονται και οι πληροφορίες.

    • Αν εσείς το ξέρετε πως είναι έτσι, καμιά αντίρρηση. Άλλωστε μικρή σημασία έχει για μένα αν προϋπήρχε ή όχι η εικόνα. Ούτε πόντους δίνει ούτε αφαιρεί και ομολογώ πως ακριβώς γι αυτό δέχτηκα ότι μου είπαν και δεν το διασταύρωσα. Για το θέμα της διαφήμισης όμως θα διαφωνήσω μαζί σας. Δεν υπάρχει εκ μέρους μου καμία τέτοια πρόθεση, ούτε και λόγος. Απλά εγώ κατέγραψα την αίσθηση που μου δημιουργήθηκε και βέβαια την ανταπόκριση του κόσμου που είναι και το μόνο μετρήσιμο κι αντικειμενικό στοιχείο. Όλα τα υπόλοιπα που έγραψα περί κεφιού και τα συναφή, είναι εντελώς υποκειμενικά, που σημαίνει πως σ΄ άλλους αρέσουν και σ΄ άλλους όχι.
      Σε κάθε περίπτωση πάντως σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *