Στη Λευκάδα (σαν συνήγορος) ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς!

Δρακουλόγκωνας

Στα δικαστήρια της Λευκάδας βρίσκονταν χθες (Παρασκευή 9-1-15) ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας. Η παρουσία του εκεί μάλλον δεν είχε να κάνει με την ιδιότητά του σαν αντιπεριφερειάρχη αλλά σαν δικηγόρου, αφού στο επάγγελμα είναι δικηγόρος με το γραφείο του στην Σάμη Κεφαλονιάς.

Σκοπός της παρουσίας του εδώ ήταν να υπερασπιστεί την εναγόμενη συμπατριώτισσά του δημοσιογράφο κα Βιβιάνα Βαρδή, στην αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της ο κ. Παναγιώτης Καββαδάς για το συκοφαντικό κατά την άποψή του δημοσίευμά της στην τοπική εφημερίδα “Λευκαδίτικος Λόγος”, λίγο πριν απ΄την β΄Κυριακή των δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαΐου, στο οποίο έγραφε ότι “ξεπουλήθηκε μια ολόκληρη παράταξη” κι αναφέρονταν στην Ν.Δ. και στο ρόλο των πρωτοκλασάτων στελεχών της κατά τις εκλογές, μεταξύ των οποίων και σ΄ αυτόν του κ. Καββαδά.

Τον κ. Καββαδά (που απουσίαζε) εκπροσώπησαν οι Λευκαδίτες δικηγόροι Γιάννης Θεριανός και Θωμάς Γεωργάκης και είχε για μάρτυρά του τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση, ενώ η κα Βαρδή (που ήταν παρούσα) είχε για μάρτυρά της την κα Ζωή Σκιαδά και σαν δικηγόρο υπεράσπισης τον συμπατριώτη της αντιπεριφερειάρχη, χωρίς κάποιον Λευκαδίτη δικηγόρο, αφού ως γνωστόν έχει καταργηθεί η υποχρέωση των διαδίκων που ίσχυε παλαιότερα, να έχουν δικηγόρο (και) από τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο.

Η αγωγή τελικά εκδικάστηκε και αναμένεται να εκδοθεί η σχετική απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *