Οι υποψήφιοι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (του ΓΑΠ) στη Λευκάδα

ΓΑΠ

Ολοκληρώθηκε και έκλεισε πριν από λίγο (Παρασκευή 9-1-15 και ώρα 20:00) το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου, στην εκλογική περιφέρεια Λευκάδας. Οι υποψήφιοι βουλευτές του είναι οι εξής:

Σκιαδαρέσης Γεώργιος, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος των Τ. Ο. του σε Αθήνα και Λευκάδα, κάτοικος Πινακοχωρίου Σφακιωτών.

Πολίτης Βησσαρίων(*), επαγγελματίας, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος των Ν. και Τ. Ο. του Κινήματος, κάτοικος Μεγανησίου Λευκάδας.

Φερεντίνος Παναγιώτης (ετών 27), Υποπλοίαρχος Ε. Ν. και δραστήριο μέλος των Τ. Ο. του Κινήματος, κάτοικος Λευκάδας.

(*) Δημοσιεύουμε εδώ το βιογραφικό του υποψηφίου βουλευτή κ. Πολίτη Βησσαρίωνα όπως το έστειλε ο ίδιος:

Πολίτης Βησσαρίων του Νικολάου: Γεννήθηκα στο Μεγανήσι Λευκάδας σε δύσκολα χρόνια. Τελείωσα το Γυμνάσιο και κατόπιν σαν ναυτικός, το σκάω στην Αμερική και παντρεύομαι στο TEXAS CITY. Γνωρίζω τον Ανδρέα Παπανδρέου τον Μάρτη του 1974, εντάσσομαι στο ΠΑΚ κι επιστρέφω στην Ελλάδα το 1978. Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, εκλεγόμουν σε όλες τις Νομαρχιακές και σε όλα τα Συνέδρια του Κινήματος. Έχω δώσει την ψυχή μου για το ΠΑΣΟΚ και ποτέ δεν ζήτησα τίποτα. Τώρα δεν μπορούσα ν΄ αρνηθώ το κάλεσμα του Γιώργου.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Βησσαρίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *