Ο Απόστολος Κακλαμάνης απών στις εκλογές, παρών στις πολιτικές εξελίξεις

Κακλαμάνης Απόστολος(σκίτσο)

Με δελτίο τύπου που δημοσιεύει στην προσωπική του ιστοσελίδα ο π. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β΄Αθηνών Απόστολος Κακλαμάνης, παίρνει θέση στα πολιτικά τεκταινόμενα της περιόδου, απευθυνόμενος κυρίως στον κόσμο του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.

Λέει λοιπόν ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος:

«Τα αναφερόμενα σε μένα, σε σχέση με τις προσεχείς εκλογές, σε διάφορα ηλεκτρονικά και μη ΜΜΕ, είναι ανυπόστατα.

Πιστεύω πάντα ότι η πολιτική πρέπει να είναι πιο πολύ ηθική και καθόλου υποκρισία. Γι’ αυτό εργάστηκα, ειλικρινώς και χωρίς περιττή δημοσιότητα, όπως άλλοι, ώστε να οδηγηθούμε στις κάλπες με μια και μόνη επιλογή για τους πολίτες. Αυτό, δεν επετεύχθη. «Τι(ς) πταίει» πράγματι, δεν είναι του παρόντος.

Αυτό που επιβάλλεται τώρα είναι, τόσο το ΠΑΣΟΚ υπό τον Ε. Βενιζέλο, όσο και το νέο κίνημα υπό τον Γ. Παπανδρέου,

να προσεγγίσουν την κοινωνική μας βάση, πληγωμένη, ήδη, από τη δημαγωγία και τις συκοφαντίες επί 5 χρόνια τώρα σε βάρος μας – αλά «βρώμικο ‘89» – από την πιο σκληροπυρηνική Δεξιά και την πιο ανερμάτιστη «Αριστερά» που γνώρισε μεταπολιτευτικά η χώρα. Με συγκεκριμένες θέσεις, με αμοιβαίο σεβασμό, χωρίς τις αρξάμενες απαξιωτικές βολές. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε, χωρίς άλλες αντιπαραθέσεις, και τα δυο σχήματα, αντί να διαιρέσουν τον κόσμο μας και να αφαιρέσουν δυνάμεις, να διευρύνουν τον κοινό μας χώρο και προς τις δύο κατευθύνσεις του κοινωνικού φάσματος και την επομένη των εκλογών να συναντηθούμε όλοι και πιο πολλοί στους νέους αγώνες, που έχουμε μπροστά μας για την πατρίδα και τις κοινές μας αξίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *