Ολοκληρώθηκε και το (τοπικό) ψηφοδέλτιο του Σύριζα

ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε.

Τρίτος υποψήφιος τελικά ο γιατρός Σταύρος Γληγόρης

Κλείδωσε και το ψηφοδέλτιο του τοπικού Σύριζα τελικά, χθες αργά τη νύχτα. Σε μια συνεδρίαση με πολλή ένταση, η  Νομαρχιακή Επιτροπή αποφάσισε τελικά χθες αργά το βράδι να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο γιατρός Σταύρος Γληγόρης, παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις που υπήρχαν από πολλές πλευρές για την υποψηφιότητά του. Ο καθοριστικός εσωκομματικός παράγοντας που υποστήριξε και τελικά προκάλεσε αυτή την εξέλιξη ήταν η πλευρά που πρόσκειται στον δήμαρχο Κ. Δρακονταειδή, με βασικό της επιχείρημα την υποτιθέμενη δημοσκοπική υπεροχή του συγκεκριμένου και την εκτίμηση πως η έδρα κινδυνεύει πολύ σοβαρά μετά και την κάθοδο του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές, που αναμένεται να περιορίσει την αναμενόμενη ενίσχυση του κόμματος από αρκετούς απογοητευμένους πασόκους.

Έτσι η τελική μορφή του ψηφοδελτίου -το οποίο αναμένει πλέον την τυπική έγκριση από τα κεντρικά του κόμματος- θα περιλαμβάνει τον μηχανικό Χρήστο Παπαδόπουλο, την δημοσιογράφο Δάφνη Σφέτσα και τον προαναφερόμενο γιατρό.

 

2 σχόλια

  1. Αδιαβαστος

    Μαθαινω οτι η κοπελλα του ψηφοδελτιου ειναι σε επαφη μεσω εταιριας για τα σκουπιδια του δημου με καποιον Λεντακη.Τυχαιο??.Εσυ δεν το ξερεις??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *