Έρχονται θέσεις πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους

Έρχονται θέσεις πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους

Την πρόθεσή του να δημιουργηθούν θέσεις στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους, σε συνδυασμό με εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη της Λευκάδας και στο Νυδρί, αποκάλυψε ο δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου του “Διαύλου” Νίκου Γαζή, κατά την διαδικασία των ερωτήσεων προ ημερησίας διατάξεως.

Η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου που προκάλεσε την ελπιδοφόρα για τους μονίμους κατοίκους δημαρχιακή απάντηση  ήταν:

Όπως είναι γνωστό στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, μεγαλύτερες ή μικρότερες, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να σταθμεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι σε θέσεις που ορίζονται ειδικά για αυτούς. Δεδομένου ότι στην Λευκάδα οι περισσότεροι από τους επισκέπτες μας, Έλληνες και ξένοι, έρχονται οδικώς με τα αυτοκίνητά τους και σε συνδυασμό με το γεγονός πως υπάρχουν πάρα πολλά ενοικιαζόμενα καταλύματα μέσα στην πόλη, η υπόθεση πάρκινγκ για τους μονίμους κατοίκους γίνεται πρόβλημα τεράστιο. Ερωτώ λοιπόν: Είναι στις προθέσεις της δημοτικής Αρχής να εφαρμόσει το συγκεκριμένο μέτρο, ώστε να ανακουφιστούν οι δημότες;

***

Υ.Γ: Ελπίζουμε πως το μέτρο δεν θα αργήσει να εφαρμοστεί, τουλάχιστον στην πόλη, γιατί για το Νυδρί, παρότι το συμπεριέλαβε ο ίδιος ο δήμαρχος στην απάντησή του, φαίνεται μάλλον χλωμό (για τους γνωστούς λόγους βέβαια…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *