Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων

Από αριστερά προς τα δεξιά: Χαρά Σαϊτη -Αντιπρόεδρος, Καλός Χαράλαμπος Δήμαρχος & Πρόεδρος του Π.Κ. και Ιωάννα Φίλιππα η …ψυχή του Π.Κ. καθότι είναι η μοναδική που εργάζεται εκεί…

***

Συστάθηκε σε σώμα, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, τα μέλη του οποίου είχαν οριστεί ή εκλεγεί πρόσφατα από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Έτσι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Κ. παρευρέθηκαν τα 15 τακτικά μέλη του Δ.Σ. και τέσσερα εκ των αναπληρωματικών τους. Μετά την συγκρότηση σε σώμα, που ήταν το πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, το δεύτερο ήταν η εκλογή του Γενικού Γραμματέα και των εφόρων ώστε να ολοκληρωθεί η κατανομή αρμοδιοτήτων. Μετά και την εκλογική διαδικασία, η τελική σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής:

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων      Χαράλαμπος Καλός- Δήμαρχος & εξ οφίτσιο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Κ.

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων      Χαρά Σαϊτη-  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. (εξ ορισμού από τον Δήμαρχο)

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων      Αθανασία Καζολή-  Γενική Γραμματέας (εκλέχτηκε ομόφωνα)

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων      Αναστάσιος Γαζής- Γενικός Έφορος (εκλέχτηκε κατά πλειοψηφία)

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων     Μαρία (Μίρκα) Ζακυνθινού-  Έφορος Αιθουσών Τέχνης & Μουσείων (εκλέχτηκε ομόφωνα)

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων    Θεοδώρα (Δώρα) Βασιλείου- Έφορος Βιβλιοθηκών  (εκλέχτηκε ομόφωνα)

Το νέο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου – Κατανομή αρμοδιοτήτων      Γεώργιος Γεωργάκης- Έφορος υλικού (εκλέχτηκε ομόφωνα)

***

Στην συνέχεια συζητήθηκαν τα υπόλοιπα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης εκ των οποίων αυτά που ξεχωρίζουν είναι:

-η διοργάνωση της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής “Οι Γέφυρες του Κόσμου”

-και η απόφαση για διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής του Πνευματικού Κέντρου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *