Η απορία της ημέρας: Μα πως στην ευχή?…

Η απορία της ημέρας:

        Κατεγράφη η πρώτη επιτυχία του ακροδεξιού Καμμένου και του πάντα αριστερού Κουβέλη (σαν δίδυμο) στην ηγεσία της Άμυνας!

Με το αριστερό φαίνεται πως μπήκε στην αριστερή κυβέρνηση ο αριστερός Φώτης Κουβέλης, αφού αμέσως μετά την εγκατάστασή του συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί σε τουρκικό έδαφος στον Έβρο.

Η πληροφορία πάντως που διακινούν κάποιοι καλοθελητές (οι οποίοι αποδεδειγμένα ζηλεύουν την δεξιο-αριστερή ηγεσία του ΥΠΕΘΑ), πως δήθεν οι στρατιωτικοί μας βρέθηκαν εκείθεν του Έβρου και εντός τουρκικού εδάφους εξ αιτίας της έξοχης συνεργασίας και συνεννόησης των δυο υπουργών μας της Άμυνας, ελέγχεται ως ανακριβής.

Πάντως η λογική απορία της υπόθεσης παραμένει ακέραιη κι αναπάντητη:  Μα πως στην ευχή οι στρατιωτικοί μας έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν στην Τουρκία, αφού ως γνωστόν η συνοριακή μας γραμμή στην περιοχή είναι ολόκληρος Έβρος; Να τον περάσεις και να μην το πάρεις χαμπάρι, φαντάζει κάπως αδύνατο! Εκτός κι αν σε κάποιο σημείο το ποτάμι είναι ολόκληρο στην ελληνική πλευρά κι η συνοριακή γραμμή βρίσκεται ανατολικά του.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν το κατάφερε κι αυτό η νέα ηγεσία της Άμυνας, μπράβο της…

(Πηγή φωτογραφίας: armyvoice.gr)

3 σχόλια

  1. Μια μικρη περιοχη ακριβως απεναντι της Αδριανουπολης λεγετει ,εξεχουσα του καραμπαχ,ειναι οπου το ποταμι δεν αποτελει το συνορο,νομιζω και λογω του οτι η εδρα της μοναδος ηταν οι Καστανιες οτι εκει εγινε το επεισοδιο

    • FortsaLefkada

      Αυτό είναι μια λογική εξήγηση του πράγματος και ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία. Όμως και πάλι οι ευθύνες του ΥΠΕΘΑ είναι τεράστιες γιατί είναι γνωστό πως βρισκόμαστε σε περίοδο έντασης (για άλλους λόγους) με τους γείτονες, οπότε έπρεπε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί…

  2. το σωστο ειναι εξεχουσα του καραγατς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *