Ο πολίτης έκανε το καθήκον του, ας κάνει κι ο Δήμος το δικό του…

Ένας συνειδητοποιημένος συμπολίτης μας, ο Βαγγέλης Βλαχογιάννης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb την παρακάτω ανάρτηση (συν τις φωτογραφίες), ζητώντας να κοινοποιηθεί η μικρή του ιστορία, ώστε να κάνουν κι οι υπέυθυνοι (εννοώντας τον Δήμο Λευκάδας) αυτό που τους αναλογεί:

Λέει λοιπόν ο συμπολίτης μας: 

“Σήμερα με βοηθούς, την κόρη μου Δήμητρα και την ανιψιά μου Σουζάνα, κάναμε το περιβαλλοντικό μας καθήκον, βγάζοντας από το ρυάκι έξω από την Μαρίνα δύο ποδήλατα και ένα καρότσι . Παρακαλώ κοινοποιήστε το έτσι ώστε να τα μαζέψουν οι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ.”

*****

[Το δικό μας σχόλιο: Ευχαρίστως ανταποκρινόμαστε στο αίτημα (για κοινοποίηση) του συμπολίτη και φίλου στο fb Βαγγέλη, αν και δεν αισιοδοξούμε και πολύ για την αίσια έκβαση της υπόθεσης. (Μεταξύ μας πιθανότερο βλέπουμε το ενδεχόμενο να του βάλουν πρόστιμο γιατί τάχα μου ρύπανε αυτός το περιβάλλον εκεί που τα άφησε -ενώ μέσα στο νερό δεν φαίνονταν-  παρά να ανταποκριθούν στο τόσο …δύσκολο καθήκον που τους άνοιξε). Αφήστε που μπορεί και να προσβληθούν γιατί τους αποκάλεσε “υπεύθυνους”…]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *