Για τα δυο χρόνια επιτυχιών της δημοτικής Αρχής…

ποπολαρος

Με αφορμή την συμπλήρωση δυο χρόνων της Δημοτικής Αρχής στην εξουσία και των …τεράστιων επιτυχιών της, ο φίλος (στο fb) “επαναστάτης Ποπολάρος” μοναδικά ευρηματικός και άριστα καταρτισμένος στις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας του pc, κατάφερε να μετατρέψει τον βράχο στο Πόρτο Κατσίκι σε …όρος Ρασμόρ και αντί των προέδρων της Αμερικής, να το κοσμούν οι πλέον δημοφιλείς μορφές της δημοτικής μας Αρχής!

Εμείς αποκαλυπτόμαστε μπροστά στην ευρηματικότητα και στο ταλέντο του Ποπολάρου και απλά τα αναδημοσιεύουμε (φωτογραφία και κείμενο), ενώ το μόνο που μας ανησυχεί είναι μην ξεκολλήσει κανείς τους απ΄τον βράχο και πέσει στα κεφάλια των ανύποπτων λουομένων από κάτω…

*****

“Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ανάληψη της δημοτικής αρχής, χρόνος αρκετός για να αξιολογηθεί. Τα δείγματα γραφής περισσότερο από ενθαρρυντικά. Η ανάπτυξη ήρθε, η ελπίδα έφτασε. Και έπεται και συνέχεια. Ελάχιστος φόρος τιμής για τους άρχοντες του τόπου, οι οποίοι κατάφεραν σε μια διετία εν μέσω κρίσης όσα πολλοί δεν κατάφεραν σε δεκαετίες αφειδούς χρηματοδότησης, να μετατρέψουμε την παραλία-σήμα κατατεθέν του νησιού σε ένα νέο όρος Ρασμορ και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τα υπόλοιπα χρόνια της πρώτης από πολλές θητείες τους…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *