Το αλίευμα της ημέρας: Η απορία του πρώην αντιδημάρχου Καστού

Γιαννούτσος

Την απορία του πρώην αντιδημάρχου Καστού Πέτρου Γιαννούτσου αλιεύσαμε στο Kastos.gr και την αναδημοσιεύουμε γιατί έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο που λειτουργεί η σημερινή δημοτική αρχή…

Πέτρος Γιαννούτσος:

Ποιανού ιδέα ήταν να μεταφερθούν 2 παγκάκια από το λιμάνι και συγκεκριμένα από το χώρο μπροστά από την παιδική χαρά όπου ήταν πάντα γεμάτα από κόσμο λόγω θέας και να ”θαφτούν” στο χώμα στο τριγωνάκι πίσω από το καφέ μπάρ τραβέρσο? Εγινε κάποια συζήτηση στο τοπικό συμβούλιο? Οι σύμβουλοι είναι ενήμεροι? Μια απορία διατυπώνω και περιμένω απάντηση…

Απάντηση απ΄την σημερινή αρχή δεν πήρε, πήρε όμως μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον πλειοψηφίσαντα τοπικό σύμβουλο Γιάννη Γιαννούτσο, ο οποίος αν και πήρε τους τριπλάσιους σταυρούς απ΄τον σημερινό πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, ελέω εκλογικού συστήματος έμεινε απλό μέλος, αφού ήταν στο ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λέει λοιπόν ο Γ. Γιαννούτσος:

Το τοπικό συμβούλιο τα δύο τελευταία χρόνια υπολειτουργεί για να μη πώ ότι έχει καταργηθεί….εγώ πάντως σαν σύμβουλος της αντιπολίτευσης ούτε ενημερώθηκα,ούτε ερωτήθηκα….

(Και το σχόλιο του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ: Τόσο καλά και τόσο ανθηρά δηλαδή, για να πάρετε μια ιδέα για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής μας αρχής. Ακόμα και στην εσχατειά του δήμου μας, όπως είναι ο μικρός Καστός, το ¨αποφασίζομεν και διατάσσομεν” και λογαριασμό δεν δίνουμε της δημοτικής μας αρχής αποτελεί καθεστώς, αν με καταλαβαίνετε…)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *