Εμ δεν είμαστε κορόϊδα

ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ(μικρος)

Άρθρο του Ηλία Τσάκαλου(*)

«Επιτρέπεται η διεξαγωγή εκλογών» είπε ο Ολλανδός Νταισελμπλουμ.
Δεν είναι δυνατόν να έχεις στην πλάτη σου τόσα χρόνια βιωμάτων της πολιτικής ιστορίας, να τα έχεις περάσει με πλήρη συνείδηση και με απόλυτη καχυποψία απέναντι σε αυτές τις ηγετικές ομάδες των κοινωνιών, των εθνών, των εθνοτήτων, των κρατών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των σωματείων, των ενώσεων και γενικά πάσης αρχής και εξουσίας που οργανώνει, εκπροσωπεί και διοικεί τμήμα του ανθρώπινου είδους και να έχεις εμπιστοσύνη στον καθένα που ανήκει στις ηγετικές ομάδες σε ότι λέει και ότι κάνει. Γίνεται; Και προ παντός σε τέτοια εποχή που γίνεται παγκόσμια το μάλλιε βράσε;
Κάθε λόγος, πράξη, υπόσχεση, ενέργεια κ.ο.κ. απαιτεί μετάφραση για να βρει κανείς τον πραγματικό σκοπό τους.
Ο πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας παραιτήθηκε.
Για να κάνουμε μετάφραση της παραίτησης του γελαστού παιδιού κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας ως φαίνεται παραιτήθηκε μετά από συμφωνία με εκείνους που συμφώνησε ο Τσακαλώτος, πράγμα που θα πει με τους ευρωπαίους εταίρους (μας) και ήταν μέρος της συμφωνίας «Θα πάρεις αυτά, θα δώσεις αυτά, θα ψηφίσουν όλοι οι δικοί μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ) αυτά που σου γράφουμε, πλην Λαφαζάνη, Κωσταντοπούλου και των άλλων γνωστών ταραξιών, θα πάρεις το πακέτο, θα παραιτηθείς και θα κάνεις εκλογές και μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσεις με την ΝΔ με το Ποτάμι και όποιον άλλον βγει πλην της ΧΑ, ΚΚΕ, Λαφαζάνη και σια. Κατάλαβες;» του είπαν. «Κατάλαβα» είπε και αμέσως μόλις αυτοί ψήφισαν το πακέτο παραιτήθηκε σαν μάγκας πολιτικός που είναι και κρατάει το λόγο του.
Για να πάμε παρακάτω:
Ξέρουν αυτοί που μας κάμανε αυτήν την πλάκα ότι η νέα Βουλή θα μοιάζει με την παλιά ή το αγνοούν;
Αν το ξέρουν; Το ξέρουν και το παραξέρουν.
Τότε τι ζητούν και θέλουν εκλογές;
Να τι θέλουν και δεν μας το λένε:
Με τι σύστημα θα γίνουν οι εκλογές; Με το ίδιο.
Πως θα εκλέγονται οι βουλευταί;
ΜΕ ΛΙΣΤΑ!!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ;
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.
Σκοπός τους είναι να εξαφανίσουν κάθε πιθανή φωνή αντίδρασης από βουλευτές και να δημιουργήσουν μια οιονεί βουλή τύπου συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου και να διαχειριστούν την κρίση που αυτοί δημιούργησαν όπως αυτοί γουστάρουν.
Να αγαπητοί μου αναγνώστες γιατί πάμε σε εκλογές. Όσοι έχουν μυαλό από σας τα όσα γράφω θα τα καταλάβουν, οι άλλοι ας πάνε να ψηφίσουν το συμφέρον τους ή η ιδεολογία τους αν τους έχουν αφήσει κάτι για να είναι συμφέρον ή ιδεολογία τους.

ΥΓ: Αυτό το έγραψα για να μην νομίζουν πως είμαστε όλοι κορόϊδα.

(*) Σημείωση: Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συγγραφέα τους και όχι απαραίτητα τις απόψεις της διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *