Βουλευτής Θ. Καββαδάς: Δεν θα ψηφίσω τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Βουλευτής Θ. Καββαδάς: Δεν θα ψηφίσω τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λευκάδα, 15 Φεβρουαρίου 2024

 

Θανάσης Καββαδάς: «Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απέχοντας από την ψηφοφορία για λόγους συνείδησης»

 

Ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συνείδησή μου, η διαδρομή μου, η στενή μου σχέση με την Εκκλησία, ο σεβασμός μου στον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας, οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύω, δεν μου επιτρέπουν να υπερψηφίσω το νομοσχέδιο.

Παράλληλα όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να στηρίξω την ενότητα της παράταξης στην οποία ανήκω από παιδί και τη συνέχιση των πολιτικών της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχουν αλλάξει την εικόνα του τόπου μας και που είναι για εμένα πρώτη προτεραιότητα.

Αυτοί οι λόγοι με οδηγούν στο να μην ψηφίσω το νομοσχέδιο, απέχοντας από την ψηφοφορία.

Από εκεί κι έπειτα, υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λύσουμε, υπάρχουν στόχοι που θέλουμε να πετύχουμε – και μας αφορούν όλους ανεξαιρέτως. Προτεραιότητα είναι τα πραγματικά προβλήματα, η ακρίβεια, η στήριξη των ευάλωτων πολιτών, η ανάπτυξη και η απασχόληση, η ασφάλεια του πολίτη και της χώρας.

Και για τη Λευκάδα μας, προτεραιότητα είναι η συνέχιση μιας ανοδικής και δημιουργικής πορείας, με έργα και πράξεις, όπως κάνουμε εδώ και 4,5 χρόνια».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *