Το σχόλιο της νύχτας: Ο “θρίαμβος”!

Το σχόλιο της νύχτας: Ο “θρίαμβος”!

Τελικά δεν κατάλαβα αν η θριαμβευτική ανάρτηση του Lefkada Today  με τον τίτλο “Σαρωτική επικράτηση Δρακονταειδή σε Καστό. Το νησί ¨τιμώρησε¨την δημοτική αρχή με 4%”  αποτελεί  δήλωση του Κ. Δρακονταειδή ή αν  απλά είναι μια εκτίμηση της ιστοσελίδας.  Δείτε και τα παρακάτω της ανάρτησης μήπως και το καταλάβετε εσείς::

“Σαρωτική επικράτηση του Κωνσταντίνου Δρακονταειδή στον Καστό. Οι πολίτες του μικρού νησιού το οποίο το καλοκαίρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τόσο με τον αγροτικό γιατρό αλλά και με το θέμα της υδροδότησης επιβράβευσε τον πολιτικό λόγο της παράταξης Όλοι για τη Λευκάδα.

Στον αντίποδα τιμωρήσω τη δημοτική αρχή δίνοντας μόλις 4%”

Το σχόλιο της νύχτας: Ο “θρίαμβος”!

Και για επιβεβαίωση των παραπάνω ακολουθεί αντίγραφο του σχετικού εκλογικού αποτελέσματος του Υπουργείου, από το οποίο προκύπτει πως στα 68 συνολικά έγκυρα ψηφοδέλτια η παράταξη του κ. Δρακονταειδή παίρνει την μερίδα του λέοντος, δηλαδή 43, η παράταξη του κ. Βεργίνη παίρνει 22 και η παράταξη του απερχομένου Δημάρχου κ. Καλού παίρνει μόλις 3 ψήφους!

Και στην περίπτωση μεν που η ανάρτηση αποτελεί εκτίμηση της ιστοσελίδας έχει καλώς. Στην περίπτωση όμως που αποτελεί θριαμβευτική δήλωση του κ. Δρακονταειδή, (ο οποίος σημειωτέον, μολονότι ήταν στην αντιπολίτευση μιας δημοτικής αρχής που έχασε, συρρικνώθηκε κι ο ίδιος  απ΄ το 17% στο 14% και από 5 έδρες που είχε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο θα βρεθεί με 3 στο νέο), στην προσπάθειά του να εστιάσει -μέσα στην αποτυχία του- σε κάτι το θετικό, τότε του έχω μια παράμετρο του “θριάμβου” του που, παρότι είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός,  μάλλον δεν την σκέφτηκε και που σίγουρα δεν θα του αρέσει καθόλου:

Γιατί βγάζοντας 3 έδρες όλες κι όλες στο νέο δημοτικό συμβούλιο και παίρνοντας την μια ο ίδιος, την δεύτερη παίρνει ο Κ. Σέρβος και την τρίτη ο αντιδήμαρχος του νησιού που θριάμβευσε, του Καστού. Που σημαίνει πως μένει εκτός συμβουλίου ο στενότερος συνεργάτης του, σύντροφος και πρώτος εξάδελφός του αλλά και αναπληρωτής του τότε που ήταν δήμαρχος, Θ. Περδικάρης! Και το χειρότερο είναι πως ο ίδιος, μακριά πλέον από την εξουσία,  δεν θα έχει την πολυτέλεια παραποιώντας την λαϊκή εντολή να “παραιτήσει” κάποιον άλλο σύμβουλο (και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα αντιπαροχής),  για να αποκαταστήσει τον πιο δικό του άνθρωπο. Εκτός κι αν τον διευκολύνει παραιτούμενος ο πρώτος σε σταυρούς της παράταξης Κ. Σέρβος…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *