Η προεκλογική περιοδεία του υποψ. της Ν Δ Β. Παπαχρήστου

Α. Επίσκεψη στην Ι. Μονή Φανερωμένης

Η προεκλογική περιοδεία του υποψ. της Ν Δ Β. Παπαχρήστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλη Παπαχρήστου στη Μονή Φανερωμένης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Παπαχρήστος επισκέφθηκε τη Μονή Φανερωμένης και δήλωσε τα εξής:

«Στην ιστορική Μονή Φανερωμένης, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Ορθοδοξίας στη Λευκάδα, είχα τη χαρά να συζητήσω με τον πατέρα Νικηφόρο την πολύτιμη συμβολή της Εκκλησίας τόσο στο πνευματικό, όσο και στο κοινωνικό επίπεδο, ιδίως προς τους συνανθρώπους μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ευχαρίστησα τον πατέρα Νικηφόρο για την πολύτιμη και σταθερή αυτή προσφορά και τον διαβεβαίωσα ότι στην προσπάθεια αυτή έχει την στήριξη όλων μας».


Β. Επίσκεψη σε Καρυά – Εγκλουβή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή Λευκάδας Βασίλη Παπαχρήστου σε Καρυά και Εγκλουβή.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Παπαχρήστος επισκέφθηκε την Κυριακή το Νυδρί, όπου και δήλωσε τα εξής:

«Συναντήθηκα στην Καρυά με τον πρόεδρο του Μουσικοφιλολογικού Όμιλου “Απόλλων” Νίκο Αραβανή, ο οποίος μου μίλησε για το σημαντικό έργο του συλλόγου και με ενημέρωσε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Σύλλογος, όσο και η Καρυά. Αφού συζητήσαμε, παρακολουθήσαμε τη χορευτική πρόβα του συλλόγου!

Στη συνέχεια στο καφενείο της Εγκλουβής συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του χωριού και κατοίκους και συζητήσαμε τις συγκεκριμένες δράσεις στην υγεία, την ενίσχυση των παραγωγών, τους δασικούς χάρτες, τα δίκτυα επικοινωνίας, που χρειάζονται και μπορούμε να αναλάβουμε στο πλαίσιο του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τα νησιά και τις ορεινές περιοχές για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή τους αλλά και να προωθήσουμε καλύτερα τη φημισμένη φακή Εγκλουβής».

Γ. Επίσκεψη στα νησιά μας Κάλαμο-Καστό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή Λευκάδας Βασίλη Παπαχρήστου σε Κάλαμο και Καστό.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Παπαχρήστος επισκέφθηκε την Δευτέρα τον Κάλαμο και τον Καστό, όπου και δήλωσε τα εξής:

«Στα δυο νησιά μας, συζήτησα με τους κατοίκους του Καλάμου και του Καστού τα σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν όπως το πρόβλημα του νερού, της διαχείρισης των απορριμμάτων και της διαμόρφωσης των λιμανιών, αλλά και όλες τις δράσεις που χρειάζονται ώστε οι κάτοικοι των μικρότερων νησιών να μην αισθάνονται αποκομμένοι και παρατημένοι στη μοίρα τους.

Από κάθε θέση και με όλες μου τις δυνάμεις είμαι στο πλευρό τους γιατί όλα τα νησιά μας πρέπει να μείνουν ζωντανά».

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *