Μια στέγη αγάπης στην πόλη μας που πολλοί δεν γνωρίζουν…

Μια στέγη αγάπης στην πόλη μας που πολλοί δεν γνωρίζουν…

της Ειρήνης Περδικάρη

Κέντρο ημέρας Γενικού νοσοκομείου Λευκάδας. Υπάρχει μια στέγη αγάπης στη Λευκάδα την οποία δεν τη γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ένα καταφύγιο. Μια μονάδα ενδυνάμωσης και βοήθειας. Ένα πορτοκάλι μέσα στο μπλέ. Ένα ουράνιο τόξο. Είναι το κέντρο ημέρας. Όχι δεν είναι ίδρυμα. Δεν είναι φωλιά για τους μη πρέπει. Είναι ένα ενεργό κέντρο βοήθειας και συμπαράστασης στην ευαίσθητη ψυχολογία των ανθρώπων.

Φίλοι μας οι λειτουργοί του(ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, φροντιστές της καθαριότητας) όλοι μια ομάδα, που περισσότερο με ειλικρίνεια παρά με υποχρέωση τελούν το λειτούργημα τους. Όλοι είμαστε ίσοι. Όλοι έχουμε το δικαίωμα της ζωής και εκείνοι οι άνθρωποι πραγματικά αγωνίζονται ανθρώπινα και με αγάπη για τους συνανθρώπους τους, προσπαθώντας να τους προσφέρουν ότι καλύτερο• Ψυχολογική και φαρμακευτική υποστήριξη, δραστηριότητες, βόλτες για καφεδάκι, events των γιορτών καθώς και μηνιαίο ανοιχτό διάλογο για το κοινό για θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο και την κοινωνία μας. Δεν τους ξέρετε; Γνωρίστε τους. Ελάτε να βοηθήσετε και να βοηθηθειτε είτε για εσάς είτε για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα τηλεφώνημα. Κέντρο ημέρας: 2645020146

*Το κέντρο ημέρας Λευκάδας συνεχίζει το κύκλο συζητήσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε ψυχοκοινωνικά θέματα. Η ομάδα συζήτησης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30. Το θέμα της συζήτησης είναι εμπειρίες, συμπτώματα και τακτικές αντιμετώπισης του άγχους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *