Το έργο της ημέρας: Ναι μεν αλλά…

Το έργο της ημέρας: Ελλείμματα…

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κατασκευή των πεζοδρομίων που έγινε πρόσφατα, στον δρόμο ανάμεσα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο Λευκάδας, είναι ένα έργο που έλλειπε και τώρα που έγινε αναβάθμισε την περιοχή. Αρκεί βέβαια να μην έχει βρέξει τις (αρκετές) προηγούμενες μέρες! Γιατί έτσι κι έχει βρέξει πριν από τρεις μέρες για παράδειγμα, το πιθανότερο που θα δείτε είναι εικόνες σαν αυτές των φωτογραφιών (πάνω και κάτω):

Στην μέση της απόστασης δηλαδή θα υπάρχει μια κανονική και ευμεγέθης λίμνη σαν αυτή της πάνω φωτογραφίας, ενώ στην διασταύρωσή της με την οδό Φλογαϊτη, θα υπάρχει μια νέα μικρότερη σε έκταση λίμνη, (ίδιου όμως βάθους), ίδια μ΄ αυτή που βλέπετε στην κάτω φωτογραφία.!

Όμως μπορεί να υπάρξουν και χειρότερα. Γιατί αν έχετε την ατυχία -κατά την στιγμή που περπατάτε (και χαίρεστε) στα νεοκατασκευασμένα πεζοδρόμια- και περάσει κανένας ευγενικός οδηγός, απ  αυτούς που διασκεδάζουν να γκαζώνουν όταν βλέπουν πεζό  δίπλα σε λακκούβες με νερό, τότε είναι βέβαιο πως θα νοσταλγήσετε τον δρόμο στην πρότερή του κατάσταση, που δεν είχε καθόλου πεζοδρόμια!…

Και θα έχετε απόλυτο δίκιο…

Το έργο της ημέρας: Ναι μεν αλλά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *