Ευχές Αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

θρανια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
——–
Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο Ταχ. Κώδικας : 31 100                                                             Λευκάδα, 11-09-2015
FAX : 26453-60705 Τηλέφωνο : 26453-60700

Σήμερα αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά.

Είναι μια μέρα για να ξεκινήσει η πορεία, να ανέβει ο κάθε νέος μας ένα ακόμα σκαλοπάτι στο μακρύ ταξίδι προς την επίτευξη των ονείρων του.
Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή.
Οι επιπτώσεις της πεντάχρονης λιτότητας και αποδιοργάνωσης του κοινωνικού χαρακτήρα του κράτους έπληξαν σκληρά και την παιδεία.
Όμως οι νέοι είναι το μέλλον αυτής της χώρας. Πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Να γίνουν καλοί επιστήμονες που θα προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και άνθρωποι με συνείδηση του χρέους τους, με αξίες σταθερές και αδιάφθορες. Ελπίζω και εύχομαι να μην αναγκαστούν να ξενιτευτούν όμως για να βρουν δουλειά.
Αλλά και όσοι δεν καταφέρουν να σπουδάσουν ελπίζω να πάρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει.
Οι νέοι μας οφείλουν να «διαφεντεύουν» τη ζωή τους, να μην επιτρέπουν άλλοι να τη «διαφεντεύουν». Ας δώσουν νέα πνοή στον τόπο μας.
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες καθώς και στους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με δύναμη και υγεία!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *