Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey

ΕΠΙΜ.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey επιλέγει
τη Λευκάδα και το 2016

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι μετά την πολύ σημαντική επίτευξη συνεργασίας με την εταιρεία Seabourn, που ξεκινάει με 9 προγραμματισμένες αφίξεις το 2015 (όπως έχουμε ανακοινώσει σε προηγούμενα δελτία τύπου) η εταιρεία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο φορέας και εντάσσει τη Λευκάδα και στο πρόγραμμα του 2016.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την προσήλωση του Επιμελητηρίου στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει. Η ένταξη της Λευκάδας στο πρόγραμμα της εταιρείας και για το 2016, δίνει μια νέα, πολύ σημαντική διάσταση στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και θέτει τις βάσεις για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία που θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στην τοπική οικονομία της Λευκάδας.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αυξάνει τις προσεγγίσεις το 2016 κατά 30% (από 9 το 2015 σε 12 αφίξεις το 2016), οι οποίες ξεκινούν από το Μάιο και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο.
Επισημαίνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey έχει χωρητικότητα 450 επιβατών και 330 άτομα πλήρωμα, εκτελεί επταήμερες, δεκατετραήμερες και εικοσαήμερες κρουαζιέρες στη γραμμή Βενετία-Πειραιά-Κωνσταντινούπολη και διακινεί επιβάτες που ανήκουν στην υψηλότερη εισοδηματική τάξη παγκοσμίως.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *