Equal Society: Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία των αιτήσεων στο voutcer

equal-society-σήμα

Η Εqual Society σας ενημερώνει για εκπαιδευτικά & εργασιακά προγράμματα:

Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία των αιτήσεων στο voucher

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου η υποβολή των αιτήσεων στο πρόγραμμα voucher για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι άνεργοι ηλικίας από 25 έως 29 ετών μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στο γραφείο της Equal Society (Κεντρική Πλατεία Λευκάδας) προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπία Πτυχίου, Ταυτότητας, Κάρτα ανεργίας, λογαριασμός Τραπέζης και εκκαθαριστικό 2014).
Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των ανέργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά μπορεί να καταλήξει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Το πλαίσιο της δράσης θα περιλαμβάνει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο σύνολό της δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες.
Επιχειρήσεις που θα προβούν στην πρόσληψη του ωφελούμενου μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης, δύναται να επιχορηγηθούν.
Το επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.550 ευρώ για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ (θεωρητική κατάρτιση 480 ευρώ και 2.070 ευρώ πρακτική άσκηση).
Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο της Εqual Society 26450 22578.

E-gnosis: Νέες εγγραφές στο πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ της Equal Society

Το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης πληροφορικής «e – gnosis» της Equal Society συνεχίζει την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες καλύπτοντας δωρεάν εκπαίδευση 28 ωρών και τηλεκατάρτισης στις βασικές δεξιότητες χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας ( Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, εφαρμογές στο διαδίκτυο).
Δικαιούχοι είναι όλες οι ομάδες του πληθυσμού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση.
Το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα είναι το International Diploma in IT Skills Standard Level που συνεκδίδεται από το Τμήμα Διεθνών Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ (University of Cambridge International Examinations) με τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Vellum Global Education Services πληρώνοντας μόνο τα εξέταστρα της πιστοποίησης.
Το κόστος εξέτασης ανά εκπαιδευτική ενότητα είναι 40 ευρώ, και το κόστος της κάρτας υποψηφίου 70 €. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνονται και τα έξοδα έκδοσης και αποστολής του πιστοποιητικού από το Cambridge της Αγγλίας.
Η πρωτοβουλία της Equal Society τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, και είναι ενταγμένη στη δράση του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Πρόκειται για μια δράση που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου μέσω προγραμμάτων «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» ιδιωτικών εταιρειών, φορέων εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης.
Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο 26450 22578. Equal Society, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *